Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град София, с. Владая, 180 кв.м, 285 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Нова едноетажна къща за продажба в село Кладница, на 16 км от табелата на София, с разрешение за ползване от 2019 година. Такава къща е по-скъпа при строеж, но по-икономична при обслужване и отопление, по-удобна е за малки деца, бременни, възрастни и трудноподвижни хора, домашни любимци. Нейната идея е вътре и вън да се сливат и да сме по-близо до природата. С изрядни документи, на всеки етап е строена с всички разрешения и са спазени всички законови процедури. Използвани са качествени материали, тухли Винербергер, керемиди Тондах Туист, хидро и топло изолация на основи, под и таван. Изградени са 60 квадратни метра широки бетонови пътеки около къщата, включително за паркомясто, бетонова чешма и нова ограда от всички страни на парцела. Отвън къщата е завършена с вароциментова мазилка, отвътре е напълно завършена и обзаведена. Навсякъде настилките са от гранитогрес, а в спалните ламиниран паркет.
    Къщата се състои от един етаж с височина 2,82 м, който е 120 кв.м. и еднопространствено таванско помещение, което е повече от 60 кв.м. Разпределението й е от дневна с кухненска част, трапезна маса и ъглов диван, три спални, баня с тоалетна и отделна тоалетна, складово помещение, входно антре и две подпокривни веранди, едната от 14 кв.м., която служи за дневна на открито. Има красиви изгледи към планината и близките хълмове от почти всички стаи и от градината. Отоплението е решено да е с климатици и конвектори, такива са монтирани в банята и коридора, възможно е поставянето и на камина в хола. Продава се с обзавеждането, без декорациите и личните вещи. Бялата техника е качествена, а някои от уредите са още в гаранция.
    Парцелът е обширен и равен, в градината има стотици растения, почти всички са млади, скоро засадени, включително 18 плодни дървета, десетки плодни храсти, десетки рози и ириси, туи, хортензия, подправки, ягоди, декоративни храсти и растения в няколко оформени къта.
    Къщата се намира на асфалтова и тиха улица с канализация, близо до основна улица, няколко магазина и няколко ресторанта, до спирка на маршрутка. Прокарани са кабелна интерактивна телевизия и Интернет, за тях не се дължи целогодишна такса, а само за времето на използване, СОТ, къщата има и застраховка.
    В селото има училище и детска градина.
    БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА.

    Преглеждания на обявата: 66
  • Основна информация:
    Квадратура:180 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен ,
    Цена: 285 000 EUR
    1583.33 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, с. Владая
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РЕНАЛ
град София, бул. 'Христо Смирненски' 13
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от РЕНАЛ
Продава Къща 285 000 EUR

с. Кладница, област Перник
Продава Къща 285 000 EUR

с. Рударци, област Перник
Продава Къща 285 000 EUR

град София, Бояна
Продава Къща 285 000 EUR

град София, Драгалевци
Подобни обяви
Продава Къща 395 100 EUR

град София, с. Владая
Продава Къща 189 900 EUR

град София, с. Владая
Продава Къща 485 000 EUR

град София, с. Владая
Продава Къща 185 000 EUR

град София, с. Владая
Продава Къща 340 000 EUR

град София, с. Владая