Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град София, Люлин 4, 65 кв.м, 114 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Двустаен панелен апартамент с площ 65 кв. м. на 8-ми последен етаж.
    Намира се буквално зад гърба на старата мебелна къща до кооперативния пазар. Непосредствено до блока има новооткрит супермаркет ЛИДЛ. От югоизточната тераса има гледка към голям отрязък зелена площ /между мебелната къща и блока/ и съответно към 2/3 от София, най-вече към планината Витоша. Във всички посоки около блока няма площи, които дават възможност в бъдеще да бъдат застроявани, като с това да закрият или да пречат на съществуващите гледки. Входа и цялата стълбищна клетка от 1 до 8 етажи, са основно и изцяло ремонтирани /пребоядисани/ преди 2 години. Електродвигателя на асансьора е подменен с нов преди няколко месеца.
    Състои се от : хол, спалня, кухня, две тераси /едната е усвоена, като вътрешно помещение/ и баня с тоалетна. Покривът е ремонтиран много добре преди няколко години. Абсолютно всички дограми са подменени с нови ПВЦ преди 1 година. Допълнително са извършени следните подобрения: 1. монтирана е външна охранителна входна врата, а зад нея ПВЦ такава; 2. вратата за хола е сменена с нова алуминиева; 3. на усвоената тераса с изложение - северозапад е монтирана нова ПВЦ дограма включително и нова врата към нея; 4. на свободната тераса с изложение югоизток е монтирана изцяло /по-дължината/ голяма дъговидна алуминиева козирка /широка около 0,5 м./; 5. банята е изцяло обновена преди 1 месец с нови плочки и т. н.; 6. всички подови покрития /без изключение/ са от новопоставен теракот /в различни имитации на дървено дюшеме, съответно в различните помещения/; 7. всички лампиони, ключове за осветление и контакти са подменени с нови; 8. на всички тавани /без усвоената тераса/ са залепени стириопорени плочи /предварително намазани с латекс/ с цел изолация спрямо таванското помещение по време на летните жеги.
    Имотът ще бъде предаден във владение освободен от лични вещи и мебели, с изключение на трайно прикрепените кухненски шкафове и санитария.

    Преглеждания на обявата: 76
  • Основна информация:
    Квадратура:65 кв.м
    Етаж:8-ми
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Панел
    Цена: 114 000 EUR
    1753.84 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти:
Карта
Местоположение: град София, Люлин 4
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти:
АЛТИНА ЕООД
град София, ж.к. Люлин 3, бл.371, ет.11, ап.48
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от АЛТИНА ЕООД
Продава 2-стаен 114 000 EUR

град София, Люлин 3
Продава 2-стаен 110 000 EUR

град София, Красна поляна 2
Подобни обяви
Продава 2-стаен 126 000 EUR

град София, Люлин 4
Продава 2-стаен 132 900 EUR

град София, Люлин 4
Продава 2-стаен 132 900 EUR

град София, Люлин 4
Продава 2-стаен 125 000 EUR

град София, Люлин 4
Продава 2-стаен 75 000 EUR

град София, Люлин 4