Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Русе, Център, 300 кв.м, 280 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Агенция 'ДУНАВ МОСТ' представя просторен имот 🏡 намиращ се в тих и спокоен район близо до река Дунав, до Главната търговска улица на града, както и до спирки на градския транспорт.
    Къщата е изградена върху каменни основи (лятото се задържа прохлада) на 3 нива- избено и два жилищни.
    На първия етаж е разположен обширен дневен тракт- хол, кухня, трапезария, както и още две стаи с възможност да се изградят като кабинет и спалня. В санитарния възел на първия етаж са предвидени три помещения за бани,тоалетни и перилно помещение. Входните врати на къщата и двора са изградени от висококачествена ПВЦ дограма, като външната входна врата се отваря с автомат. Прозорците са също от ПВЦ дограма, допълнени с алуминиеви щори. В цялата къща има нова електрическа инсталация ново ел. табло, която да отговаря на съвременните изисквания. Изградена е също СОТ инсталация със специални датчици позволяващи отглеждането на домашни любимци. Изградена е и интернет връзка. На втория етаж са разположени две спални (с възможност да се обособи трета просторна стая), дрешник и четвърти санитарен възел. Таванът е подплатен с каменна минерална вата, която спестява значителни средства през зимата, а лятото се задържа прохлада. Към едната спалня, която е обзаведена с окачен таван и осветление тип 'лунички', има голяма тераса, откъдето се разкрива от 'птичи поглед' русенски пейзаж с фиксирана в далечината ТВ кула. На терасата има възможност да се поставят маса със столове, за да се обособи уютно място за уединение. В осветеното избено помещение(изолирано с вътрешна изолация) е предвидено изграждане на котелно за отопление на целия имот, като в цялата къща има изводи за поставяне на радиатори. Подходящо е за малка работилница, склад, домашен фитнес...
    В двора е разположен 20кв.м. гараж, а върху тавана на гаража е предвидено място за беседка, люлка- място за 'сладки приказки'. Самостоятелният двор е в процес на облагородяване с целогодишни, декоративни храсти. Оградата е с каменни основи.
    Пред къщата има безплатно паркомясто, което е лукс в идеален център. Самата улица пред имота е ново асфалтирана с изцяло подменена ВИК инсталация. Прекрасният имот е недовършен, което дава възможност на бъдещите собственици да го изградят по свои вкус, отговарящ на техните нужди.

    Преглеждания на обявата: 48
  • Основна информация:
    Квадратура:300 кв.м
    Двор:-
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , Интернет връзка ,
    Цена: 280 000 EUR
    933.33 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Русе, Център
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ДУНАВ МОСТ
град Русе, ул. Райко Даскалов 10
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ДУНАВ МОСТ
Продава Парцел 100 000 EUR

град Русе, в.з. Левента
Продава Етаж от къща 170 000 EUR

град Русе, Дружба 2
Продава 2-стаен 83 000 лв.

град Русе, Дружба 3
Продава Къща 65 000 лв.

с. Батишница, област Русе
Продава 1-стаен 27 100 EUR

град Русе, Дружба 3
Подобни обяви
Продава Къща 132 000 EUR

град Русе, Център
Продава Къща 263 000 EUR

град Русе, Център
Продава Къща 125 000 EUR

град Русе, Център
Продава Къща 300 000 EUR

град Русе, Център
Продава Къща 498 000 EUR

град Русе, Център