Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Парцел в град София, Враждебна, 1600 кв.м, 96 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 455 или 02 425 68 17 и цитирайте референтния номер на имота: Sfa 79335.

    Отговорен брокер: Виктор Вучелийски

    Предлагаме за покупка земеделска земя кв. Враждебна, м-т Могилите . Районът около бул. Ботевградско шосе е един от най-бързо развиващите се, превръщайки се в бизнес среда за много предприемачи в региона са разположени офис-сгради, магазини и различни представителства, а връзката с летището, както и други части на столицата, е бърза и лесна.

    Земята е с площ 1600 кв. м. попада в зона СМФ2, характерна предимно в околоградския район и в части от София с изисквания за ограничаване натоварването на средата.

    Голям плюс на локацията е бързият достъп до бул. Ботевградско шосе, в бързо развиваща се индустриална зона. Разположението на парцела гарантира отлична видимост и ежедневен човекопоток. Районът предизвиква инвестиционен интерес поради близостта си до Аерогара-София. В същото време е атрактивен и заради комуникативното си местонахождение, бързия и лесен достъп до централната част на София. В квартала са изградени много нови фабрики за чисто и екологично производство, почти няма свободни терени, граничещи с булеварда.

    Оглед на имота
    Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

    Резервация на имота
    Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

    Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
    Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
    ...

    Преглеждания на обявата: 212
  • Основна информация:
    Квадратура:1600 кв.м
    Регулация:НЕ
    Ток:НЕ
    Вода:НЕ
    Цена: 96 000 EUR
    60 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Враждебна
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
град София, кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
www.BulgarianProperties.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на парцели
Други обяви от БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
Продава 2-стаен 125 438 EUR

град София, Люлин 2
Продава 3-стаен 266 375 EUR

град София, Витоша
Продава Мезонет 299 000 EUR

град София, Студентски град
Продава 4-стаен 981 600 EUR

град София, Лозенец
Продава 3-стаен 342 500 EUR

град София, Лозенец
Подобни обяви
Продава Парцел 121 250 EUR

град София, Враждебна
Продава Парцел 789 060 EUR

град София, Враждебна
Продава Парцел 1 000 000 EUR

град София, Враждебна
Продава Парцел 2 890 560 EUR

град София, Враждебна
Продава Парцел 90 000 EUR

град София, Враждебна