Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 1-стаен в Гърция, Кавала, 36 кв.м, 87 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Комплекс 'White Dream B'

    MAX VALUE 6% RETURN

    В района на Скала Рахони на красивия остров Тасос се изгражда нов комплекс - White Dream B. Той се състои от 24 уникални жилища, разположени само на 140 метра от дълбоките сини води на острова и на пешеходно разстояние от всички основни туристически обекти. Модерната архитектура на комплекса, както и съвременният му дизайн предлагат комфорт и спокойствие, което прави престоя ви идеален. В същото време големите плувни басейни дават възможност за пълен релакс и приятни мигове с любимите ви хора. Външната площ с градина и с подчертан елемент на зеленина хармонично вписват комплекса в богатата природна среда на района. Комплекс White Dream B е уникален избор както за ваканционен дом, така и за инвестиция.
    Комплексът се състои от:
    12 апартамента на партерния етаж с площ от 36,95 кв.м до 38,40 кв.м, състоящи се от хол с кухненски бокс, 1 спалня и 1 баня.
    12 апартамента на етаж със софита от 55,45 кв.м. до 61,13 кв.м., състоящи се от хол с кухненски бокс, 2 спални и 2 бани.

    After Sales Property Management Домът се нуждае от поддръжка и почистване, за да запази стойността си. По време на вашето отсъствие можете да бъдете сигурни, че чрез услугата property management ние поддържаме Вашият имот ,съгласно Вашите инструкции. Това включва:
    ✔ Редовна проверка на имота
    ✔ Събиране на Вашата поща
    ✔ Услуги за почистване и поддръжка (дом, градина и др.)
    ✔ Плащане на сметки (комунални услуги, данъчна служба)

    PAY AS WE BUILD - интелигентен план за изплащане Това е интелигентен погасителен план за клиентите - купувачи на жилища, построени от нашата компания. Купувачът-инвеститор купува с разсрочено изплащане, без банково посредничество, в зависимост от напредъка на строителните дейности. Вземете свое собствено новопостроено жилище лесно, без затруднение.

    MAX VALUE 6% гарантирана възвращаемост Това е програма, специално създадена за клиенти - купувачи на ваканционни имоти, които нашата агенция строи на Паралия Офринио. Ние поемаме целия процес на наемане на имота, както и неговото почистване и поддръжка. Ние даваме 6% гарантирана възвръщаемост в туристическия сезон, докато останалите 6 месеца къщата остава на разположение на собственика за експлоатация и за лично ползване.

    Скала Рахонио се намира на северозападното крайбрежие на остров Тасос и има голямо туристическо развитие. Намира се на 11 км от Лименас и представлява пристанището на село Рахони.Отлично съчетание на море с планина- обширен пясъчен плаж с плитки води и борове,коѝто достигат до морето.

    Преглеждания на обявата: 23
  • Основна информация:
    Квадратура:36 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 87 000 EUR
    2416.66 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: Гърция, Кавала
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
REMAX CHOICE GREECE
Гърция, ПАРАЛИЯ ОФРИНИО, КАВАЛА
https://www.remax-choice.gr/
Покажи телефон
00XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на едностайни апартаменти
Други обяви от REMAX CHOICE GREECE
Продава Мезонет 255 000 EUR

Кавала, Гърция
Продава Къща 380 000 EUR

Кавала, Гърция
Продава 2-стаен 119 000 EUR

Кавала, Гърция
Продава Мезонет 350 000 EUR

Кавала, Гърция
Продава Вила 650 000 EUR

Сяр, Гърция
Подобни обяви
Продава 1-стаен 170 000 EUR

Кавала, Гърция
Продава 1-стаен 99 000 EUR

Кавала, Гърция
Продава 1-стаен 121 000 EUR

Кавала, Гърция
Продава 1-стаен 170 000 EUR

Кавала, Гърция
Продава 1-стаен 270 000 EUR

Кавала, Гърция