Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Русе, с. Табачка, 98 кв.м, 67 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    РЕАЛ БЪЛГАРИЯ продава компактна къща с дворно място, разположена в поломието на река Черни Лом.
    Имотът е с разгъната площ от 98 кв.м., като първият и вторият етаж са свързани с красиво външно каменно стълбище. Основите на къщата са от масивен камък надграден от тухлена зидария.
    На първият етаж са разположени 3 помещения, притежаващи прозорци, ВиК и ел. комуникации. Много подходящи са за обособяване на битова механа или малка винарска изба.
    Вторият етаж се състои от входно антре, вестибюл, кухненска част с дневен тракт, спалня, баня и санитарен възел.
    Помещенията са светли и просторни, стилно обзаведени, с много вкус и усет към всеки детайл. От имотът се открива зашеметяваща гледка към дефилето и причудливите скални образувания на река Черни Лом.
    Къщата е в отлично състояние, изцяло реновирана с множество подобрения: чисто нов покрив /с изцяло подменена дървена конструкция/, нови улуци, цялостно саниране, нови ВиК и ел. инсталации, петкамерна дограма с троен стъклопакет /антрацит/, коркови облицовки, мазилки, окабеляване, нови ключове и контакти, нови осветителни тела, висок клас блиндирана входна врата, подова настилка: ламиниран паркет и теракот, изцяло реновирана и оборудвана баня, нов бойлер, санитария и WC аксесоари.
    Парцелът, в който е построена къщата е 595 кв.м. Обособен е специален кът за отдих с красива беседка за приятно прекарване на времето сред тишина, спокойствие и чист въздух. Има възможност за изграждане на барбекю зона, басейн и други допълнителни удобства в полза на новият собственик. Целият кът за релакс е заобиколен от смокинови дръвчета, лозови насаждения, зеленчукова градина, овошки и обширни поляни с множество билки сред които се чува единствено песента на птичките и щурчетата. Имотът се предлага обзаведен и оборудван с принадлежности за поддръжка на дворното място. Уединеността на имота е чудесен вариант за бягство от градския шум, както за целогодишно обитаване, така и за ваканционен имот.
    Село Табачка се намира по поречието на река Черни Лом, известна с живописните си проломи и спиращи дъха гледки. Реката дава прекрасна възможност за риболов, плаж, спускане с каяк и не на последно място отдих на специално изградените за целта беседки край реката.
    Ние винаги сме на Ваше разположение с цел оказване на пълно съдействие при избора на финансова институция, която да кредитира Вашият бъдещ имот. Наш ангажимент е да Ви подготвим всички документи при кандидатстване за банков кредит, като услугата е напълно БЕЗПЛАТНА за Вас!


    Преглеждания на обявата: 116
  • Основна информация:
    Квадратура:98 кв.м
    Двор:-
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Интернет връзка , Обзаведен , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 67 000 EUR
    683.67 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Русе, с. Табачка
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РЕАЛ БЪЛГАРИЯ
град Русе, бул. Славянски 17, ет. 2
rbp.imot.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от РЕАЛ БЪЛГАРИЯ
Продава 4-стаен 139 000 EUR

град Русе, Възраждане
Продава 3-стаен 155 000 EUR

град Русе, Център
Продава Парцел 1 000 EUR

с. Иваново, област Русе
Продава Вила 32 000 лв.

град Русе, Долапите
Продава Къща 87 600 EUR

гр. Мартен, област Русе
Подобни обяви
Продава Къща 69 850 EUR

с. Табачка, област Русе
Продава Къща 15 500 EUR

с. Табачка, област Русе
Продава Къща 39 000 лв.

с. Табачка, област Русе
Продава Къща 28 900 EUR

с. Табачка, област Русе
Продава Къща 69 900 EUR

с. Табачка, област Русе