Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 1-стаен в област Бургас, гр. Обзор, 48 кв.м, 51 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    АПАРТАМЕНТ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС ,,ОБЗОР БИЙЧ РЕСОРТ', В ГРАД ОБЗОР
    ПЪРВА ЛИНИЯ
    ТАКСА ПОДДРЪЖКА И УПРАВЛЕНИЕ
    ЗП 40КВ.М
    С ОБЩИ ЧАСТ 48.12КВ.М
    ЦЕНА 56 980 ЕВРО

    Агенцията, предлага на вниманието Ви, за продажба едностаен, стилно обзаведен и обОрудван апартамент с изцяло западно изложение, разположен на първия етаж в пететажна курортно туристическа сграда, находяща се в четиризвездния апартаментен комплекс от затворен тип ,,Обзор Бийч Ресорт . Разположен в непосредствена близост до северния плаж на курортното градче Обзор. Позициониран само на 2км от центъра на града и на 380м от главен път Варна Бургас. Уникален предвид разположението му до невероятния дълъг и фин пясъчен плаж с кристално чиста вода и чудесна природа. С модерна визия, високо качество на строителство и уютна атмосфера. Чудесно място за целогодишно живеене, пълноценна почивка. и отдаване под наем през летния сезон.

    Жилището представлява антре, дневна с кухненски тракт, спалня, баня с душ кабина и санитарен възел, тераса с гледка към балкана, със застроена площ от 40кв.м, заедно с общи части на сградата 48.12кв.м. За живущите в комплекса е предвидено, съчетание от елегантни и атрактивни заведения, магазини, супермаркет, спа център, бюфет и два а ла карт ресторанта с прекрасни открити тераси с изглед на панорамна гледка на море и залив. Както и в откритите площи паркинг, детски и големи плувни басейни с бар и тераси с шезлонги, спортни дейности и осветен вътрешен двор. Обитателите могат да ползват платени шезлонги на плажа и да се насладят на множество развлечения. На територията на комплекса се намира лекарски кабинет и разполага с целогодишна денонощна охрана, и видеонаблюдение.

    За удобство на живущите няколко пъти дневно пътува автобус до града. Апартамента има годишна такса поддръжка и управление, на стойност от 1584 лв, включваща: почистване и поддръжка на общи части на сградите и общите части на комплекса; почистване и поддържане на зелените площи; почистване и поддържане на басейните; целогодишна денонощна охрана; рецепция; техническа поддръжка на инсталациите, оборудването и съоръженията, застраховка; данък сгради и такса смет и заплащане на сметките за електричество и питейна вода за общо потребление. Като собствениците могат да ползват без допълнително заплащане: басейните, включително спасител, чадъри и шезлонги; фитнес зала; паркинг и анимация за деца и възрастни. В комплекса се предлагат и други апартаменти на стойност от 52 000 евро до 192 969 евро.

    При закупуване на имота с ипотечен кредит може да разчитате на нас за съдействие при одобрение за банково финансиране с преференциални условия към водещите банки на пазара.
    Ако желаете да получите повече информация и искате да направите оглед на място, свържете се с нас и заповядайте на среща в нашия офис.
    Телефони за контакти:
    0889 241 115 и 0988 77 77 40.


    Преглеждания на обявата: 108
  • Основна информация:
    Квадратура:48 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 51 000 EUR
    1062.5 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Обзор
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АРГОИМОТИ
град Бургас, УЛ.КИРИЛ И МЕТОДИЙ 12
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на едностайни апартаменти
Други обяви от АРГОИМОТИ
Продава 1-стаен 70 081 EUR

гр. Обзор, област Бургас
Продава 3-стаен 97 362 EUR

гр. Обзор, област Бургас
Продава Земеделска земя 109 440 EUR

гр. Обзор, област Бургас
Продава Парцел 140 000 EUR

гр. Обзор, област Бургас
Продава Парцел 37 500 EUR

гр. Бяла, област Варна
Подобни обяви
Продава 1-стаен 39 990 EUR

гр. Обзор, област Бургас
Продава 1-стаен 92 222 EUR

гр. Обзор, област Бургас
Продава 1-стаен 59 700 EUR

гр. Обзор, област Бургас
Продава 1-стаен 87 000 EUR

гр. Обзор, област Бургас
Продава 1-стаен 51 000 EUR

гр. Обзор, област Бургас