Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Велико Търново, с. Павел, 100 кв.м, 27 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Вътрешно ремонтирана , готова за живеене къща заедно с построената в двора три местна конюшня готова да посрещне своите нови обитатели , кладенец и голям двор в село Павел , Полски Тръмбеш.

    Предлаганият от нас имот се намира в село Павел , което отстои само на 10 мин път от най близкия град Полски Тръмбеш където има всичко необходимо за нормален живот има магазини , банки , гара , автогара , седмичен пазар със свежи стоки от всякакъв тип, здравно учреждение . Село Павел разполага с два магазина , единия функционира като местен бар , клуб на пенсионера. Улиците почти в цялото село са с добър асфалтов път и лесен достъп. Има добър интернет. Локацията на селото е доста добра - Велико Търново се намира на 45 км от там . Международния път за Румъния и централна Европа отстои само на 5 минути от центъра на селото . Летището на Букурещ е на 2 часа път , а летище София на 3 часа .

    Имота разполага със основна къща, която е готова за живеене , като в нея е извършен изцяло вътрешен ремонт, нови електрическа инсталация и нова ВиК инсталация също , баня с тоалетна , кухня със трапезария и две просторни спални, хол . Къщата е на две нива със два отделни входа към спалните и към кухнята , като има и вътрешна връзка между помещенията и спалните. Прозорците са изцяло ПВЦ дограма .

    В двора има една стара двуетажна плевня , чиито покрив се нуждае от ремонт , но сградата е в добро конструктивно състояние , като разполага с три просторни помещения всичките свързани едно с друго и с отделни входове също така .

    Прилепена към тази двуетажна плевня има едноетажна сграда , която е със изцяло нов покрив , електрическа и ВиК инсталация. Сградата е пригодена за отглеждане на три коня . Също така и тя е свързана със плевнята чрез врата .

    Този имот е доста добър за хора , които искат да отглеждат коне или други животни , като има опция двуетажната плевня да се преустрои на жилищна сграда

    Двора се състои от два съседни парцела с обща площ от 2690 м2. Добре ограден със тухлена ограда с излаз на две улици . Има възможност да се паркират селско стопански машини , каравани , коли . Имота е много добре устроен да работи като типична ферма със жилищна част за стопаните . На около 200 м от този имот има друг имот , който представлява стара , но конструктивно много здрава къща със голяма плевня , гараж и голям двор с кладенец като опция за закупуване към този имот при интерес . Идеята е ако купувача иска да има ферма за животни и отделно да отглежда плодове и зеленчуци , може да закупи и двата имота като в единия отглежда животни в другия плодове и зеленчуци . така ще има отделни участъци и същевременно ще са много близо един до друг за обслужване и поддръжка.
    реф.номер 16094

    Преглеждания на обявата: 11
  • Основна информация:
    Квадратура:100 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 27 000 EUR
    270 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • АЙДИЪЛ ХОУМС ЕООД
      град Велико Търново, ул. 'Ивайло' 5 , до хотел 'Етър'
      www.idealhomes-bg.com
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Велико Търново, с. Павел
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АЙДИЪЛ ХОУМС ЕООД
град Велико Търново, ул. 'Ивайло' 5 , до хотел 'Етър'
www.idealhomes-bg.com
Профил на агенцията
Брокер: Веселин Вълчев
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от АЙДИЪЛ ХОУМС ЕООД
Продава Къща 98 000 EUR

с. Гоздейка, област Габрово
Продава Къща 25 000 EUR

с. Караисен, област Велико Търново
Продава Къща 55 000 EUR

с. Ореховица, област Плевен
Продава Къща 145 000 EUR

с. Церова кория, област Велико Търново
Продава Къща 130 000 EUR

с. Славейково, област Габрово
Подобни обяви
Продава Къща 22 500 EUR

с. Павел, област Велико Търново
Продава Къща 3 592 лв.

с. Павел, област Велико Търново
Продава Къща 17 500 EUR

с. Павел, област Велико Търново
Продава Къща 29 999 EUR

с. Павел, област Велико Търново
Продава Къща 37 000 лв.

с. Павел, област Велико Търново