Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област София, с. Гурмазово, 122 кв.м, 350 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Компания за недвижими имоти има удоволствието да си представи самостоятелна къща С АКТ 16 от 120 кв.м., в затворен комплекс без такса подръжка с уникална панорама, на 15 км от центъра на София. Прилежащият парцел към имота е 665 кв.м. и е ограден. Къщата представлява входно антре, хол с трапезария и кухненски бокс, тераса, тоалетна за гости, котелно помещение и килер - първо ниво. На второ ниво има две спални и баня с тоалетна, тераса. В проекта са заложени много качествени материали. Термопомпена инсталация за отопление и охлаждане /вода-въздух/. Пречиствателна станция за отпадни води. Високо ефективна топлоизолация. Пет камерна PVC дограма, троен стъклопакет. Фасадни материали, каменна и дървена облицовка, дишаща минерална мазилка. Комплексът е с невероятна панорама, като има гледка към Стара планина, Витоша, Люлин планина, Лозенска планина и дори Рила. Районът около с.Гурмазово е един от най-чистите от екологична гледна точка в България. В близост до комплекса има конна база, тенис кортове и басейн. Селото се намира на 3 км от Божурище.

    Оглед на имота:
    Може да се организира оглед на имота в удобно за вас време. За целта се свържете с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

    Селото се намира в хълмиста местност между Софийското поле и Люлин планина. Климатът е умереноконтинентален. Селото е добре устроено, електрифицирано, водоснабдено и с телефонна мрежа. В него има кметство, читалище и магазини, детски площадки, читалище, хранителни магазини. Учебни и здравни заведения има в общинския център на град Божурище. Непосредствената близост до Околовръстния път на гр. София, магистрала Люлин, действащата жп линия и наличието на свободни терени правят района все по-атрактивен за живеене и инвестиции.
    Подарете си нов дом в район с чист въздух, прекрасна природа на минути от центъра на столицата! Далеч от шума на забързания град, но и достатъчно близо до него, благодарение на добрата пътна инфраструктура. В съчетание с хубавата природа това действително е един чудесен избор!

    Преглеждания на обявата: 145
  • Основна информация:
    Квадратура:122 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , В затворен комплекс ,
    Цена: 350 000 EUR
    2868.85 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област София, с. Гурмазово
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ХЕПИ ХОУМС
град София, София,ул. Борис Арсов9
happyhomes.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ХЕПИ ХОУМС
Продава 3-стаен 262 500 EUR

град София, Манастирски ливади
Продава 2-стаен 185 000 EUR

град София, Дианабад
Продава 3-стаен Цена при запитване

град София, Малинова долина
Продава Къща 445 200 EUR

град София, с. Лозен
Продава 2-стаен Цена при запитване

град София, Малинова долина
Подобни обяви
Продава Къща 282 900 EUR

с. Гурмазово, област София
Продава Къща 365 000 EUR

с. Гурмазово, област София
Продава Къща 279 772 EUR

с. Гурмазово, област София
Продава Къща 282 026 EUR

с. Гурмазово, област София
Продава Къща 210 000 EUR

с. Гурмазово, област София