Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в област Пазарджик, гр. Велинград, 50 кв.м, 55 600 EUR

  • Допълнителна информация:
    АRCO REAL ESTATE ПРОДАВА ЕКСКЛУЗИВНО Двустаен апартамент , ситуиран на 3-ти жилищен етаж в АЛЕГРА СПА ХОТЕЛ гр. Велинград - СПА столицата на Балканите.

    Хотелът разполага с 9 двойни стаи, 16 студия, 6 двустайни апартамента и 2 тристайни апартамента. Всяко помещение е оборудвано с цифрова телевизия, мини бар, WIFI. Зоната за релакс в Хотел Алегра завладява с неповторимата си атмосфера и е идеално място отдих и бягство от грижите. На разположение на гостите са вътрешен и външен басейни, външно и вътрешно джакузи, шезлонги, сауна, парна баня, зона за релакс. Външен и вътрешен детски кът. На разположение на гостите е и безплатен частен паркинг.

    Наред с отличните си условия за балнео и климатолечение, ваканция, отмора сред природата, еко и планински туризъм, познавателни и културно-исторически турове, и благодарение на високия професионализъм, добрата си конферентна база, първокласна кухня и възможности за развлечения, тризвездния Хотел Алегра е особено подходящо място и за провеждане на успешни бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества. Конферентната зала за около 50 човека разполага с естествено осветление, мултимедия, екран, микрофон и флип чарт.

    Довършителни работи: Подове: ламиниран паркет, теракот , Стени: латекс, тапет, облицовка. Дограма: PVC дограма. Отопление - локално парно. Гледки от имота: към басейн и вътрешен двор, към планината.

    Апартамент А 22( с площ от 50,37м2) е със следното разпределение : входно антре, всекидневна с кухня, спалня, тераса, баня с тоалетна. Напълно обзаведен, уютен и в отлично състояние!

    Подходящ е за постоянно и ваканционно ползване както и за отдаване на туристи. Хотелът предлага управление на имотите. Възможност за закупуване и на други апартаменти в хотела.

    СПА курортът е разположен в Чепинската котловина в Западните Родопи. Сгушен между хълмовете градът предлага на своите гости тишина и уют. Във Велинград са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища (80 на брой минерални извори). Градът и околностите се радват на мек климат и прекрасната природа, множество санаториуми за рехабилитация на различни заболявани, модерни СПА центрове и хотели, екзотични СПА и уелнес процедури, живописни места за почивка.

    Най-близкото летище е международно летище Пловдив, на 108 км от хотела. Алегра СПА хотел се намира на 2,8 километра от парк Клептуза. Историческият музей на Велинград е на 3,6 км от хотел Алегра , пещерата Снежанка е на 43 км.

    За да си запишете час за оглед се обадете на посоченият телефон. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота.

    Контакти - Дора Недина, Телефон за връзка: 0895770242, Вайбър: 0896 733 915

    Имейл: dora.nedina@arcoreal.bg

    Преглеждания на обявата: 89
  • Основна информация:
    Квадратура:50 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:Лок.отопл.
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С гараж , С паркинг , Интернет връзка , С действащ бизнес , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 55 600 EUR
    1112 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Пазарджик, гр. Велинград
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АРКО РИЪЛ ЕСТЕЙТ
град София, ул. 'Коста Лулчев' 58А
www.arcoreal.bg
Профил на агенцията
Брокер: Дора Недина - ул. 'Коста Лулчев' 58А, 1574 София
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от АРКО РИЪЛ ЕСТЕЙТ
Продава Парцел 19 000 EUR

гр. Момин проход, област София
Продава 4-стаен 291 648 EUR

град София, Младост 4
Продава 2-стаен 176 999 EUR

град София, Център
Продава Парцел 31 780 EUR

град София, с. Иваняне
Продава Многостаен 228 500 EUR

град Бургас, Възраждане
Подобни обяви
Продава 2-стаен 50 000 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава 2-стаен 47 250 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава 2-стаен 77 500 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава 2-стаен 37 600 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава 2-стаен 59 700 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик