Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в област Бургас, к.к. Слънчев бряг, 81 кв.м, 84 999 EUR

  • Допълнителна информация:
    Имаме удоволствието да Ви предложим за покупка готов за нанасяне двустаен апартамент с прекрасна гледка към морето и вътрешния двор с басейн в луксозния комплекс Маджестик Хотел & Резидънс (Majestic Hotel & Residence) в Слънчев бряг, разположен на първа линия, в северната част на най-известния български морски курорт.
    Апартаментът се намира на втори етаж с обща площ 81,35 кв.м. (застроена 66,07 кв.м.) и се състои от: просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и душ-кабина, балкон с излаз от спалнята и красива панорама.
    Имотът е завършен с PVC дограма, стени - латекс, подови настилки - теракота и мокет, интернет и ТВ. Продава се напълно обзаведен, както се вижда в галерията към офертата. Паркинг и басейн са на разположение за собствениците на имоти в сградата. Разстояние от входа на сградата до плажа: 45 метра. Такса поддръжка: 12 евро/кв.м. Етап на строителство: Разрешение за ползване - Акт 16.
    Покупката на двустаен апартамент с гледка към морето в комплекс Majestic на първа линия в Слънчев бряг има предимства. Ето няколко от тях:
    1. Местоположение: Разположен на първа линия море, комплексът предоставя уникална възможност за живот с прекрасна гледка и лесен достъп до плажа. Това е място за хора, които ценят морския бриз и живота на брега.
    2. Луксозни удобства: Комплексът Majestic вероятно предлага разнообразни луксозни удобства като басейни, спа център, ресторанти, фитнес зали и други. Това прави живота на клиента максимално удобен и приятен.
    3. Инвестиционен потенциал: Апартаментът с гледка море има висок инвестиционен потенциал, подходящ е за хора, които търсят комфорт и лукс. Това е предимство, ако решите да отдавате имота под наем или да го продадете в бъдеще.
    4. Природна красота: Гледката към морето и близостта до плажа предоставят естествени красоти и възможности за отдих.

    5. Стойност на имота: Апартаментите с изглед към морето обикновено задържат и повишават своята стойност с течение на времето. Това е отлично дългосрочно инвестиционно решение за клиента.
    6. Престиж и стил на живот: Притежаването на апартамент с гледка море в луксозен комплекс носи престиж и стил на живот за хора, които търсят уникално и елегантно преживяване.
    Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия!
    Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита.
    Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.
    Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.

    Преглеждания на обявата: 433
  • Основна информация:
    Квадратура:81 кв.м
    Етаж:2-ри от 10
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла, 2005 г.
    Особености:Асансьор , Лизинг , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 84 999 EUR
    1049.37 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
      град Бургас, Бургас, ул.Васил Априлов 18, ет.1
      capitalestate.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Бургас, к.к. Слънчев бряг
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
град Бургас, Бургас, ул.Васил Априлов 18, ет.1
capitalestate.bg
Профил на агенцията
Брокер: Иван Василев - гр.Несебър, ул.Иван Вазов 4, партерен етаж
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
Продава 3-стаен 88 800 EUR

с. Равда, област Бургас
Продава Къща 74 995 EUR

гр. Каблешково, област Бургас
Продава 1-стаен 38 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 90 000 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава Къща 102 999 EUR

гр. Каблешково, област Бургас
Подобни обяви
Продава 2-стаен 80 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 64 900 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 49 500 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 97 700 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 62 500 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас