Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Многостаен в град София, Симеоново, 235 кв.м, 469 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    'RockIT Properties' е официален търговски представител на инвеститора и чрез нас можете да се информирате относно актуални цени, наличности, допълнителни снимки, визуализации, материали и всичко необходимо за вземането на Вашето информирано решение.

    Имаме удоволствието да Ви представим невероятен многостаен апартамент с площ от 235 кв.м. (205 м2 без общите части), от които дневна с площ 62 кв.м. и четири спални, като родителската е с площ от 22 кв.м. с баня и гардеробно помешение по 4 кв.м. към нея и тераса с чудесна гледка.

    Комплексът се състои от 34бр апартаменти, четири сгради с ниско застрояване, до четири етажа и е разположен на 760м надморска височина, на 300м от ценъра на Симеоново, на трета линия, което прави местоположението още по атрактивно и удобно за живущите в комплекса.

    Към жилището получавате БОНУС подземно паркомясто и подово отопление!

    Четирите сгради разполагат със собствени фотоволтаични системи, със соларни панели на покривите и станция с акумулатори (батерии) за съхраняване на свръхпроизводството при наличие на слънце, които планираме да покриват почти изцяло ел. нуждите на общите части.

    Ще бъде изградена и 5-та фотоволтаична система, с мощност 7 kW, за гаражите (осветление, врати и вентилация), които са с отделен електромер и в случай на прекъсване на електрозахранването ще продължат да функционират.

    Всяко жилище има собствен газов котел, който може да се контролира както ръчно така и дистанционно през интернет. Газовото отопление е един от най-евтините енергоизточници за дома и може да намали разходите Ви с над 50%. Не е случайно, че това е най-популярният избор в Европа. Коефициентът на полезно действие на газовото оборудване е почти 100%.

    Външната топлоизолация по фасадите на сградите е 12 см каменна вата, което гарантира ниски разходи за отопление.

    Асансьорите са последно поколение ОТИС и рекуперират енергията при спиране. При прекъсване на електрозахранването, авариен режим гарантира спускане до по-долно ниво и безопасно излизане от кабината.

    Видеодомофоните са с 8-инчов дисплей и с интелигентна система на отваряне, т.е. от която и точка да се звъни, от там може да бъде отворено. Системата на бравите е Master Key , един ключ за всичко.

    Обособен е Green Corner където жителите на комплекса и техните деца могат да се грижат за ядлива градинка и оранжерия с плодове, зеленчуци, билки и цветя.

    Озеленяването на вътрешния двор е с растителни видове съобразени с местната еко система. По дендрологична ведомост (проекта за озеленяване) са предвидени над 20 различни растителни вида, като преобладават широколистните дървесни видове.

    Предвидена е поливна система и събиране на дъждовната вода, с които ще подпомогнем целогодишния зелен и красив облик на двора.

    Инвеститорът е с огромен опит в луксозното строителство и не прави компромис с качеството на материалите и работната ръка за всеки свой обект. На лице са няколко шедьовъра на съвременното строителство само в кв. Симеоново, изпълнени и въведени в експлоатация в предвидените по проект срокове.

    За допълнителна информация и огледи, обадете се на 0882 007 008 - Рокит Пропъртис

    Преглеждания на обявата: 46
  • Основна информация:
    Квадратура:235 кв.м
    Етаж:4-ти
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , С гараж , С паркинг , Лизинг , Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 469 000 EUR
    1995.74 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • РОКИТ ПРОПЪРТИС
      град София, ул. Георги С. Раковски 108
      www.rockit.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град София, Симеоново
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РОКИТ ПРОПЪРТИС
град София, ул. Георги С. Раковски 108
www.rockit.bg
Профил на агенцията
Брокер: Силвестър Узунов
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на многостайни апартаменти
Други обяви от РОКИТ ПРОПЪРТИС
Продава 3-стаен 132 474 EUR

град София, Военна рампа
Продава 2-стаен 142 800 EUR

град София, Овча купел
Продава Офис 169 900 EUR

град София, Център
Продава 2-стаен 95 600 EUR

град София, Толстой
Продава Магазин 169 900 EUR

град София, Център
Подобни обяви
Продава Многостаен 506 000 EUR

град София, Симеоново
Продава Многостаен 399 000 EUR

град София, Симеоново
Продава Многостаен 469 999 EUR

град София, Симеоново
Продава Многостаен 537 000 EUR

град София, Симеоново
Продава Многостаен 540 000 EUR

град София, Симеоново