Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в област Добрич, гр. Балчик, 85 кв.м, 75 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ID 3010 Евтин тристаен апартамент в Балчик
    Продавам напълно обзаведени апартаменти с прекрасна гледка в комплекс в Балчик, само на 600 метра от морския бряг. Този комплекс е заобиколен от тиха и уютна гора, осигурява 24-часова охрана и предлага богата гама от удобства: басейн с бар, сауна, бизнес център с интернет и паркоместа за живущите.

    Имаме двустаен апартамент за продажба в нашата локация. Този много слънчев апартамент с югоизточно изложение се намира на 2-ри етаж в комплекса и се състои от: входно антре, 2 спални, кухня/всекидневна, 2 бани/WC и широка, панорамна тераса.

    Този апартамент се намира на втори етаж, площта му е 85.89 кв.м. и предлага прекрасна гледка към басейна и парковата зона. Жилището е напълно обзаведено и готово за нанасяне, като сградата разполага с асансьор. Сред характеристиките на този апартамент са PVC дограма, MDF интериорни врати, оборудван санитарен възел, ламиниран паркет в спалнята, както и теракот и ламинат в хола. Апартаментът е климатизиран в 3 стаи, разполага с напълно оборудвана кухня с бяла техника, а иначе е напълно обзаведен и оборудван с артикули с добро качество. Има домофон, оборудван със СОТ система, кабелна телевизия, сателитна телевизия, DVD, Wi-Fi и интернет връзка. Допълнителен бонус са вертикалните щори във всички стаи.

    Комплексът се състои от две секции и включва 84 апартамента, разположени на 6 жилищни етажа и мансарда. Проектът се състои от две огледални сгради, построени върху парцел от 2950 кв.м. и предлага общо 84 комфортни апартамента, басейн, фитнес център и бар. Сградата е на 6 етажа и открита тераса на върха, с обща застроена площ от 6134 кв.м. Сградата е с два входа, всеки с по 42 апартамента или общо 84. Крайбрежието и плажовете се стигат за 5 минути.

    Годишната поддръжка на комплекса включва поддръжка на градината, басейна, почистване и 24-часова охрана и е 8 евро на квадратен метър.
    Комплексът е построен през 2007г.

    Планът за плащане включва депозит от 2000 евро, който служи като резервационна такса и не се възстановява при анулация, както и окончателното плащане за апартамента, което се дължи 1 месец след плащане на резервационната цена.

    Балчик е град с характерни високи хълмове, спускащи се към морето. Разположението на улиците на хълма създава уникален образ на този град, особено красив през пролетта и лятото, когато е заобиколен от зеленина и цветя.

    Балчик е древен град с богата история, който е лятна резиденция на румънската кралица Мария. Този миниатюрен дворец е заобиколен от луксозен парк, който се спуска към морето и сега е превърнат в ботаническа градина с повече от 3000 вида растения, включително втората по големина колекция от кактуси в света. Този парк се счита за национално богатство на България. В Балчик има музеи, художествена галерия, живописна алея с малко пристанище, пазар, болница, клиника, банки и две православни църкви. Градът предлага на туристите и яхтено пристанище и много нови частни хотели, пансиони и ваканционни домове. Трикилометрова алея с увеселителни атракции свързва Балчик с един от най-големите курорти по българското Черноморие - Албена, който е известен в цяла Европа. Наричан 'Белия град' и разположен на брега на Черно море, Балчик е един от най-красивите и привлекателни градове в България. Мястото, изпълнено с древни легенди, романтика и приключения, създава неустоимо желание да станете част от този фантастичен град. Балчик се намира само на 45 км от Варна и международното летище на града, а красивият морски курорт Албена е само на 10 минути, където всеки може да намери място за почивка и забавление. Балчик разполага с красиво яхтено пристанище, което хармонично се вписва в крайбрежната алея и плажа. На няколко километра се намират три голф игрища и природният резерват Тузлата, известен като център на балнеологията и калолечението.

    Преглеждания на обявата: 134
  • Основна информация:
    Квадратура:85 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 75 000 EUR
    882.35 EUR на кв.м
    Цената е без ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Добрич, гр. Балчик
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ВОТЧИНА
град Варна, бул. 'Мария Луиза' 24 вх. б оф. 13
www.votchina.eu
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ВОТЧИНА
Продава Къща 100 000 EUR

с. Соколово, област Добрич
Продава Къща 248 000 EUR

град Варна, м-т Акчелар
Продава 1-стаен 37 500 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава Къща 160 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Продава Къща 380 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Подобни обяви
Продава 3-стаен 174 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Продава 3-стаен 55 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Продава 3-стаен 85 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Продава 3-стаен 109 900 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Продава 3-стаен 92 400 EUR

гр. Балчик, област Добрич