Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Пловдив, с. Старосел, 148 кв.м, 120 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Компания `Х` представя на Вашето внимание къща в село Старосел.

    Разполагаме с ключ за имота!

    МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Център на много почивни станции, хотели, спа центрове и изключилно пипулярните си винарни, Старосел е историческо богатство, населявано още от времето на древните траки. В селото има запазена тракийска гробница, която е една от най-древните обекти, откривани в Европа!

    РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Разполага с площ от 148кв.м. Състои се от стара и нова част. Старата е доказателство за българското майсторство от близкото минало, а новата-на напредналата архитектура и внимание към детайлите при проектирането! Стара част :приземен етаж две преходни стаи предвидени едната за винарник другата като склад с права вода и един голям килер около 8 кв м , а на вторият етаж разполага с две спални около 15 кв м и едно антре. Нова част: входно антре около 6.2 кв м ,баня с вц 7 кв м ,хол с кухненски кът 50 кв м (светла площ 3,20) с големи фреснки прозорци (южно излкожение).

    СЪСТОЯНИЕ: Предлага се в състоянието от снимките. Изпълнението е с най-висок клас материали. Прекарана е ел. и ВиК инсталацията. От вътре на стените е сложена вата и гипсокартона на всички стени в новия и стария сектор. Изведена е шахта до улицата за включване в мръсната канализация. Изведен е и поставен нов индивидуален електромер на улицата. Цялата ограда е укрепена с бетонен пояс от 1 м. височина и турска керемида за чадър на оградата. Оградата е в целия околовръст на имота. В двора е изведена вода и излята бетонна основа за чешма. Дограмата е панорамна , трикамерна, 4 сезона.

    Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Свържете се с нас на 0887 77 99 90 или на 0884 06 09 90 и цитирайте кода към имота: 59165

    Преглеждания на обявата: 7
  • Основна информация:
    Квадратура:148 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 120 000 EUR
    810.81 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти:
Карта
Местоположение: област Пловдив, с. Старосел
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти:
ЕКС НВД ООД
град Пловдив, бул. Васил Априлов 2
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ЕКС НВД ООД
Продава 3-стаен 167 023 EUR

град Пловдив, Остромила
Продава Парцел 135 000 EUR

град Пловдив, Индустриална зона - Север
Продава Парцел 693 500 EUR

с. Бегово, област Пловдив
Продава Парцел 84 750 EUR

с. Ягодово, област Пловдив
Продава 3-стаен 113 190 EUR

град Пловдив, Кършияка
Подобни обяви
Продава Къща 33 000 EUR

с. Старосел, област Пловдив
Продава Къща 22 000 EUR

с. Старосел, област Пловдив
Продава Къща 29 000 EUR

с. Старосел, област Пловдив
Продава Къща 16 000 EUR

с. Старосел, област Пловдив
Продава Къща 17 900 EUR

с. Старосел, област Пловдив