Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Бургас, Крайморие, 167 кв.м, 256 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Директно от инвеститора, без комисиона и без такса поддръжка.
    ИМОТ НА МОРЕТО продава самостоятелни луксозни двуетажни къщи, в затворен комплекс CRISTAL VIEW - кв. Крайморие, гр. Бургас.
    CRISTAL VIEW е затворен комплекс с класически и естетически издържан дизайн, в близост до брега на залива на Ченгене скеле . Разположен е в кв. Крайморие, на около 10 км южно от центъра на гр. Бургас.
    Комплексът разполага със 7 броя жилищни сгради, като 5 от тях са на свързано застрояване. Всички сгради се отличават със средиземноморски стил. Архитектурният дизайн на жилищните сгради дава усещане за уют, чистота и релакс. Материалите са така подбрани, че да вписват сградите елегантно и непринудено със зеленината, чистия въздух и вдъхновяващите крайбрежни гледки на южното ни Черноморие.
    АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЙН
    CRYSTAL VIEW предлага емблематична архитектура и висококачествено изпълнение. За екстериорния дизайн на комплекса са предвидени висок клас мазилки и облицовки от травертин, с които се достигат приветливост и уют. Плътните парапети на терасите завършват с ажурен елемент от ковано желязо, което подчертава допълнително силуета на балконите. Около прозорците се предвиждат декоративни фасадни профили от EPS, които подчертават дизайна на сградата и предават на комплекса класически и времево-издържан стил.
    ИЗПЪЛНЕНИЕ И МАТЕРИАЛИ
    Външните ограждащи стени са с дебелина 25 см от керамични блокове Wienerberger, серия Poroterm, тъй като комплексът залага на висока енергийна ефективност. По фасадата на сградата се предвижда изолация от експандиран пенополистирол /EPS/. Покривите на всички жилищни сгради са дървени, скатни, като пода на подпокривното пространство е топлоизолиран с топлоизолационни плочи от екструдиран полистирен /XPS/, с предвидени всички необходими предпазни слоеве от пароизолация и хидроизолация. Отводняването е външно с улуци и водосточни тръби.
    Къщите на свързано застрояване се отличават с уединението и комфорта, който предлагат. Те са със самостоятелни дворове с веранди и са заобиколени от растителност. Всяка къща разполага със свое паркомясто разположено до входа на комплекса.
    Описание на имотите:
    Сграда В1 - Етаж1
    Технически параметри: Застроена площ /ЗП/ на Етаж 1: 72,51 кв.м. Застроена площ /ЗП/ на Етаж 2: 94,52 кв.м. Разгъната застроена площ /РЗП/: 167,03 кв.м. Дворна площ и веранда: 132,85.м.
    Сграда В2 - Етаж 1
    Технически параметри: Застроена площ /ЗП/ на Етаж 1: 72,51кв.м. Застроена площ /ЗП/ на Етаж 2: 94,52кв.м. Разгъната застроена площ/РЗП/: 167,03кв.м. Дворна площ и веранда: 106,43.м
    Сграда Г1 - Етаж 2
    Технически параметри: Застроена площ /ЗП/ на Етаж 1: 71,35 кв.м. Застроена площ /ЗП/ на Етаж 2: 87,89 кв.м. Разгъната застроена площ /РЗП/: 159,24 кв.м. Дворна площ и веранда: 46,84.м.

    Преглеждания на обявата: 62
  • Основна информация:
    Квадратура:167 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , С гараж , Интернет връзка , С действащ бизнес , Саниран ,
    Цена: 256 000 EUR
    1532.93 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Бургас, Крайморие
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИМОТ НА МОРЕТО
град Бургас, ул. Пенека 2
https://www.imotnamoreto.com/
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ИМОТ НА МОРЕТО
Продава Къща 177 000 EUR

гр. Ахтопол, област Бургас
Продава 3-стаен 144 491 EUR

гр. Царево, област Бургас
Продава 1-стаен 55 853 EUR

гр. Царево, област Бургас
Продава Парцел 30 930 EUR

гр. Царево, област Бургас
Продава 2-стаен 113 311 EUR

гр. Созопол, област Бургас
Подобни обяви
Продава Къща 497 000 EUR

град Бургас, Крайморие
Продава Къща 227 076 EUR

град Бургас, Крайморие
Продава Къща 227 076 EUR

град Бургас, Крайморие
Продава Къща 77 000 EUR

град Бургас, Крайморие
Продава Къща 329 000 EUR

град Бургас, Крайморие