Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град Хасково, Бадема, 94 кв.м, 86 627 EUR

  • Допълнителна информация:
    ЕРА Имоти-Хасково ви представя, апартамент N4 с площ от 97,16кв.м., на 1-ви жилищен етаж с изложение югозапад.
    *****ROYAL RESIDENCE 3*****
    Един истински шедьовър на лукса и архитектурата. ROYAL RESIDENCE 3 е част от затворен жилищен комплекс разположен в най-южната част на гр. Хасково, най-желания район - в центъра на ж.к. Бадема , в тиха и спокойна среда за живеене.
    Сградата се състои от девет етажа. Предлага се разнообразие от тристайни и четиристайни апартаменти, с квадратура от 81 до 290 кв.м., магазини от 30 до 140 кв.м., подземни и надземни гаражи и паркоместа, които са достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства.
    ROYAL RESIDENCE 2, 3 и 4 представляват затворен жилищен комплекс, който е създаден с концепция за спокойствие, уют и най-високо качество на живот за нашите клиенти.
    Комплексът предлага всичко онова, от което има нужда едно съвременно семейство - сигурност, просторен вътрешен двор, с изградени детски и фитнес площадки и зони за релакс потопени в богато озеленени площи, вдъхващи на живущите комфорт и спокойствие. Към всеки детайл сме подходили с внимание и професионализъм.

    Районът предлага отлична инфраструктура. Училища, детски градини, здравни заведения, аптеки, магазини, развлекателни заведения и паркове за отдих, които са на броени метри от сградата. Комплексът отговаря на най-новите тенденции в изграждането на модерни и функционални жилищни сгради. Проектът постига оптимална слънчевост на жилищата. Вътрешното разпределение не допуска начупени, трудни за обзавеждане и обитаване пространства. Апартаментите са функционални с възможност за пълно усвояване на площта.
    Аристократичната му архитектура е забележителна и го отличава от всичко, което се предлага на имотния пазар. Комплексът предлага всичко онова, от което има нужда едно семейство - спокойствие, сигурност, уют, паркова среда и зеленина, които предлагат възможност за разходка и спорт в близост до комплекса.

    Материалите, които са използвани са с най-високо качество, при строежа не са правени абсолютно никакви компромиси!
    Има заложено оборудване за газификация и климатична инсталация във всеки апартамент. Обектите се издават в следния вид: ВиК инсталации/изпълнени на ниво тапа/, електроинсталации, звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, мълниезащитна инсталация - всички в напълно завършен вид. Гладка вътрешна мазилка със шпакловка, бани и санитарни възли на мазилка и замаска, ВИСОК КЛАС вътрешна дограма и външна ПВЦ дограма с троен стъклопакет, ВИСОК КЛАС БЛИНДИРАНИ ВХОДНИ ВРАТИ, общи части в напълно завършен вид с ВИСОК КЛАС ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ и ВИСОК КЛАС ПОДОВИ НАСТИЛКИ С КАМЪК ТРАВЕРТИН.

    Приятна среда за живеене и здравословен климат - това са качествата, които правят един дом уютен, а стените му придават усещане за комфорт и сигурност. Заложили сме на топлоизолационната система на BAUMIT, която действа като перфектна защита от атмосферни влияния. Повърхностите и вътрешните стени ще са изпълнени с най-новата система за вътрешна мазилка - КЛИМА УАЙТ, която регулира влагата и създава приятен и здравословен вътрешен климат.
    Сградата ще се изплънява под надзора на BAUMIT.

    ПВЦ дограма REHAU, eurodesign 70mm. 5 камерен профил с право крило, врата Z-T - Обков панти - MACO-master dinamika, брави - OREC, цвят двустранно фолиран 1980L, тъмен антрацит. Троен стъклопакет - 4+4+4/32 Ка/бяло/SUNGLASS (високоенергийно). Поставянето ще се изпълнява под надзора на REHAU.

    За фасадата на сградата и общите, идеални части е използван най-висококачественен камък - ТРАВЕРТИН. Всички парапети са с горещо поцинковано ковано желязо.

    ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ.

    Оферта 6800274

    Преглеждания на обявата: 18
  • Основна информация:
    Квадратура:94 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , С преход , Асансьор ,
    Цена: 86 627 EUR
    921.56 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Хасково, Бадема
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА-ХАСКОВО
град Хасково, бул.,,Г.С.Раковски,,9
www.era.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ЕРА-ХАСКОВО
Продава 3-стаен 66 400 EUR

град Хасково, Тракийски
Продава Мезонет 99 807 EUR

град Хасково, Орфей
Продава Магазин 47 000 лв.

град Хасково, Център
Продава Къща 250 000 лв.

град Хасково, Тракийски
Продава Парцел 15 000 лв.

с. Царева поляна, област Хасково
Подобни обяви
Продава 3-стаен 78 065 EUR

град Хасково, Бадема
Продава 3-стаен 78 065 EUR

град Хасково, Бадема
Продава 3-стаен 89 000 EUR

град Хасково, Бадема
Продава 3-стаен Цена при запитване

град Хасково, Бадема
Продава 3-стаен 86 700 EUR

град Хасково, Бадема