Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Габрово, с. Янтра, 100 кв.м, 48 500 EUR

  • Допълнителна информация:
    Предлаганият от нас имот се намира на 40 мин път от град Велико Търново в югозападна посока в китното селце Янтра . Селото е със много добра инфраструктура асфалтирани улици , някой от които ново асфалтово покритие , перфектен бърз интернет, малък магазин с бар . Селото е на 40 километра от старата столица на България Велико Търново и на 10 минути от най близкия град Дряново и никак далеч от Прекрасно организираният и добре устроен град Севлиево ( 20 мин ). Селото е тихо и спокойно , разположено изцяло на южен склон , разполага с река всичко това както и близостта му до два града , единият от които е голям областен и туристически център в България , прави село Янтра доста атрактивно място за постоянно живеене и отдих.

    Имотът който ви представяме представлява една основна двуетажна с покрив в много добро състояние , който има нужда от подмяната на няколко цигли . Къщата сама по себе си е изградена от каменна конструкция целият първи етаж и цялата северна стена както и двете странични западната и източната стени . Фасадата на вторият етаж е изградена от тухли .

    Към къщата има прилепена и свързана с нея лятна кухня с трапезария . Така на първият етаж имаме следните помещения лятна кухня с трапезария , маза , стая , винарна или склад за хранителни продукти , тоалетна с баня и мокро помещение .

    Посредством вътрешни и отделно външни стълби се стига до вторият етаж на къщата където има 4 стаи едната от които лесно може да бъде преустроена на просторна баня с тоалетна и другите да останат три спални . На този етаж се излиза на огромна веранда , от която се разкрива уникална гледка към планината и към двора .

    В двора , който е 1900 м2 е разположен на две нива на първото ниво , са разположени основната къща , една каменна двуетажна плевня в отлично структурно състояние със официално законно променено предназначение за жилищни нужди , с ток и вода и архитектурен план, друга самостоятелна плевня в отлично състояние с навес и гараж .

    Второто ниво на двора е зад тези сгради и представлява овощна градина и земя за обработване . Имота граничи със борова гора. Предната част на двора е оградена , а второто ниво зад сградите е частично оградено .

    Достъпът до имота е по асфалтов път , с целогодишен достъп. Около имота има голяма поляна ,, която го прави доста самостоятелен и независим от вниманието на съседите .
    реф.номер 21154

    Преглеждания на обявата: 20
  • Основна информация:
    Квадратура:100 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Обзаведен ,
    Цена: 48 500 EUR
    485 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • АЙДИЪЛ ХОУМС ЕООД
      град Велико Търново, ул. 'Ивайло' 5 , до хотел 'Етър'
      www.idealhomes-bg.com
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Габрово, с. Янтра
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АЙДИЪЛ ХОУМС ЕООД
град Велико Търново, ул. 'Ивайло' 5 , до хотел 'Етър'
www.idealhomes-bg.com
Профил на агенцията
Брокер: Веселин Вълчев
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от АЙДИЪЛ ХОУМС ЕООД
Продава Къща 90 000 EUR

с. Илаков рът, област Велико Търново
Продава Къща 11 500 EUR

с. Крамолин, област Габрово
Продава Къща 38 000 EUR

с. Поликраище, област Велико Търново
Продава Къща 18 000 EUR

с. Виноград, област Велико Търново
Продава Къща 8 500 EUR

с. Паскалевец, област Велико Търново
Подобни обяви
Продава Къща 19 400 EUR

с. Янтра, област Габрово
Продава Къща 48 000 EUR

с. Янтра, област Габрово
Продава Къща 10 500 лв.

с. Янтра, област Габрово
Продава Къща 34 500 лв.

с. Янтра, област Габрово
Продава Къща 32 000 лв.

с. Янтра, област Габрово