Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град Пловдив, Пещерско шосе, 105 кв.м, 155 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    код.62654. Нов тристаен монолит 105м2 на 5 жилищен (непоследен) етаж в луксозна нова сграда комплекс Олимпия WEST POINT до МОЛ Пловдив . Апартаментът /с акт 16/ е в един от най-атрактивните и озелени райони на града. Жилището е с ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПАНОРАМНА гледка към ТЕПЕТАТА, в непосредствената близост до МОЛ Пловдив, Гребна база, LIDL, Kaufland, детски градини, училища, и множество други удобства. Апартаментът е с изключително функционално разпределение, просторни и светли стаи. Състои се от голям хол с бокс, две спални, два санитарни възела, антре, тераса и прилежащо към апартамента избено помещение, находящо се на същия етаж. Жилището е със застроена площ от 86м2., избено помещение 1,60м2. и общи части в размер на 19м2. Сградата е луксозна, построена с качествени материали. Има луксозно изпълнение на фасади с нискоемисионни стъкла, най-качествената алуминиева дограма, както и 10 см топлоизолация с каменна вата, луксозни общи части с настилка от гранит и високоскоростни електрически асансьори.

    * Район Западен е с територията на района обхваща 7367 дка в регулация, 12040 дка земеделски земи и 1440 дка, в процедури за включване в регулация, поради интензивното застрояване с модерни жилищни комплекси. Старата част на кв. Христо Смирненски е застроена с тухлени къщи, а новата от блокове от панелен тип, както и монолитно блокове, обитавани и от военни и бивши военни - кваталът е спокоен и прекрасно устроен за живеене. В района има 7 училища: 4 основни, 2 средни, и 1 спортно училище, Математическата гимназия. В район Западен са разположени още 8 ЦДГ-та, 2 ясли и 2 млечни кухни. През последните години се появяват и жилищни сгради-кооперации от ново строителство, както и големи жилищни комплески от затворен тип. В района се намират следните съоръжения: Стадион Пловдив , около него са изградени Спортен комплекс Пловдив , плувен басейн и спортна зала. Гребната база, парк Отдих и култура , пловдивски зоопарк, парк Ружа . Тук са съсредоточени много здравни заведения, училища, МОЛ Пловдив, много магазини хипермаркети и търговски центрове. В района се движат над 15 автобусни линии и маршрутки, които свързват района с центъра и останалите части в града. През района преминават жп линиите за София и Карлово. В кв. Прослав има жп гара. Предвижда се построяване на жп спирка на линията за Карлово.

    ** За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
    КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.

    Преглеждания на обявата: 22
  • Основна информация:
    Квадратура:105 кв.м
    Етаж:5-ти
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 155 000 EUR
    1476.19 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Пловдив, Пещерско шосе
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КОНТИНЕНТАЛ
град Пловдив, ул. Л. Каравелов 8б
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от КОНТИНЕНТАЛ
Продава Парцел 46 000 лв.

с. Мътеница, област Пловдив
Продава Земеделска земя 44 000 лв.

с. Найден Герово, област Пловдив
Продава Земеделска земя 180 000 лв.

с. Пъдарско, област Пловдив
Продава Земеделска земя 12 000 лв.

с. Старо Железаре, област Пловдив
Продава Къща 42 500 EUR

гр. Раковски, област Пловдив
Подобни обяви
Продава 3-стаен 158 400 EUR

град Пловдив, Пещерско шосе
Продава 3-стаен 142 000 EUR

град Пловдив, Пещерско шосе
Продава 3-стаен 172 410 EUR

град Пловдив, Пещерско шосе
Продава 3-стаен 138 460 EUR

град Пловдив, Пещерско шосе
Продава 3-стаен 126 431 EUR

град Пловдив, Пещерско шосе