Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Русе, Център, 445 кв.м, 699 600 EUR

  • Допълнителна информация:
    В непосредствена близост до централния площад и на крачки от брега на река Дунав е разположен прекрасен имот за продажба. Представяме Ви новопостроена триетажна къща, завършена, обзаведена и готова за живеене, подходяща както за голяма фамилия, така и за покупка с цел инвестиция и отдаване под наем като къща за гости. Имотът се намира на тиха уличка, обграден с ограда и поставени дръвчета Туя около цялата къща, които скриват любопитните погледи.
    Имотът е застроен върху собствено дворно място от 199 кв.м., като къщата е с разгъната застроена площ от 445 кв.м., с изграден двоен гараж.
    Разположението на помещенията в къщата е следното:
    На първи етаж е разположено просторно открито помещение с прекрасна камина, което представлява просторна всекидневна с трапезария, разделени от красива декоративна стена, с директен достъп до модерна и функционална кухня с големи панорамни прозорци, от където може да излезете и да се насладите на просторен балкон с гледка към градината. За удобство на ползвателите е изградена тоалетна на етажа.
    На втория етаж са разположени голям о предверие, три просторни спални, едната от които е със собствено санитарно помещение с вана, допълнително санитарно помещение с площ от 8 кв.м. и гардеробна.
    На третия етаж има открито помещение от 45 кв.м., преустроено като зона за отдих, с поставена билярдна маса, просторна спалня за гости, санитарно помещение и склад.
    За удобството на живущите и техните гости на ниво сутерен е създаден просторен салон за празнуване на събития, с невероятна камина за домашен уют. Към етажа има котелно помещение, което може да бъде преустроено в кухня и допълнителен склад за съхранение. Този етаж дава лесен и бърз достъп до гаражите, които са на партерно ниво, с площ от 43 кв.м.
    Отоплението на цялата къща е централно, със собствен котел на ГАЗ. Поставени са радиатори и климатици във всяка стая. На покрива са монтирани соларни панели за топла вода. Керемидите са чисто нови, със сменени челни дъски.
    Къщата е в отлично състояние и предлага неограничени възможности за забавление или бизнес срещи, а когато решите да излезете навън може да се насладите на лесен за поддръжка двор, с прекрасен навес с барбекю и лятна кухня, подходящ за почивка.
    В самия топ център, идеален за разходки, спорт и развлечения. Инфраструктурата и локацията са отлични, на крачки от най- елитните училища и детски градини, в близост до много банки, държавни институции, заведения и магазини.
    Имотът е с невероятен потенциал да стане една добра инвестиция. Ако очаквате любов, сигурност, уют, ново начало, ние ви предлагаме да вземете ключа към вашето щастие.

    ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА: 08999 666 88

    Повече снимков материал и пълно описание можете да видите на www.era.bg/imotinadezhda
    Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

    ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!

    Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

    ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ БЕЗПЛАТНО!!!

    ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА ЗА ОГЛЕД: 0899966688

    Оферта 3801054

    Преглеждания на обявата: 173
  • Основна информация:
    Квадратура:445 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 699 600 EUR
    1572.13 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Русе, Център
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА ИМОТИ НАДЕЖДА
град Русе, ул.'Духовно Възраждане' 21
https://www.era.bg/offices/imotinadezhda
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ЕРА ИМОТИ НАДЕЖДА
Продава Гараж 12 900 EUR

град Русе, Здравец Изток
Продава 3-стаен 165 880 EUR

град Русе, Център
Продава Парцел 27 600 EUR

с. Николово, област Русе
Продава Къща 47 900 EUR

с. Ценово, област Русе
Продава Парцел 10 200 EUR

град Русе, в.з. Левента
Подобни обяви
Продава Къща 263 000 EUR

град Русе, Център
Продава Къща 137 000 EUR

град Русе, Център
Продава Къща 133 900 EUR

град Русе, Център
Продава Къща 295 000 EUR

град Русе, Център
Продава Къща 263 000 EUR

град Русе, Център