Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град София, Витоша, 135 кв.м, 236 008 EUR

  • Допълнителна информация:
    Рея Интернешънъл , Ви представя тристаен апартамент, в новопостроен затворен комплекс, с общо РЗП от 25 000 кв.м, с фитнес, спа, детски площадки, красиви градини и зелени покриви. Разположен в кв. Витоша, комплекса предлага панорамна 360 градусова гледка към София от богато озеленения си покрив със зони за отдих, слънчеви бани и разходки. В имота са осигурени по две паркоместа на апартамент : подземно или надземно за вашето удобство и комфорт. Всеки собственик има възможност да се възползва от частен фитнес и СПА, или да се наслади на панорамна гледка към цяла София и Витоша, релаксирайки в разработена паркова среда и градини върху покрива на сградата.

    Комплексът е с богато осветени вътрешни пространства от френски прозорци до пода, изпълнени от елегантен и най-висок клас алуминиев профил, който на практика е вечен - без да корозира и да се влияе от атмосферни условия, с троен стъклопакет от нискоемисионно стъкло и прекъснат термомост.

    Прозорците са с широка ос на отваряемост и от плъзгащ тип, давайки усещане за по-голям простор и комфорт на обитаване. Сградата е с високо технологични строителни показатели, изграждайки нужният Ви микроклимат, който трябва да осигурява устойчивата и съвременна архитектура. Предстои директен достъп до и от Околовръстен път, без минаване по Симеоновско шосе(в момента се изгражда). На пешеходно разстояние от магазини Фантастико и на метри от верига магазини Кауфланд, аптека, детски магазин и недалеч от две болници Витоша и Сити Клиник. В близост има ресторанти, автосервиз, велосипеден и мебелни магазини.

    През 2027 година се очаква да е готова станция на метрото, на гърба на магазин Фантастико, на 500 метра от комплекса.

    Разпределение: предверие; мастър спалня с баня и гардеробна и балкон; баня с тоалетна; коридор; спалня; кухненски бокс, дневна с трапезария и тераса;



    Състояние: на шпакловка и замазка;



    Предимства : Затворен комплекс с видеонаблюдение и охрана; Паркоместа; Противошумова изолация на тавани, подове и стени гарантират пълен комфорт и пазят личното ви пространство и спокойствие; Високотехнологична сграда, без топлинни загуби, съвременни системи и инсталации, с мрежи прокарани в пода, в индивидуални мрежови проводи, индивидуална вентилация на бани и кухни и тръбопроводи.

    Шумо и топло изолация с дебелина от 15 см стиропор и на основните страни до 20 см с добавен 5см Fibran, която не допуска компромиси; Външна и вътрешна топлоизолация Weber, Isover и Ursa, върху тухлени зидове от Porotherm 25 Light Plus на Винербергер и вложени в преградни стени с 10 см изолация на Knauf;Противошумови и термо мембрани на подове, допълнителна изолационна плоча на пода под вграденото подово отопление. Пакетни изолация на стени и плочи спира изцяло предаването на шум между отделните помещения и апартаменти;Широки и безшумни Асансьори на ORONA; Вградено подово отопление; Частен фитнес и СПА в сутерен, всичко включено в месечната такса за обслужване и в съсобственост към жилищата.



    Към имотите се предлагат гаражи на цена от 25 000 хил.ЕВРО с ДДС.

    За контакти: Марсел Ел-Хмайди +359 884 510 069

    Преглеждания на обявата: 121
  • Основна информация:
    Квадратура:135 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С гараж , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , В затворен комплекс ,
    Цена: 236 008 EUR
    1748.2 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Витоша
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РЕЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
град София, бул. Петко Каравелов 34
https://reya.bg/
Профил на агенцията
Брокер: Марсел Ел-Хмайди
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от РЕЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Продава Офис 3 000 000 EUR

град София, Гео Милев
Продава Къща 1 752 000 EUR

град София, м-т яз. Искър
Продава Етаж от къща 550 000 EUR

град София, Център
Продава Парцел 670 000 EUR

град София, Бояна
Продава Многостаен 950 000 EUR

град София, Бояна
Подобни обяви
Продава 3-стаен 245 700 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 333 000 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 180 000 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 378 500 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 299 990 EUR

град София, Витоша