Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Парцел в град Плевен, Сторгозия, 230 кв.м, 14 950 EUR

  • Допълнителна информация:
    Рай е бутиков жилищен комплекс от затворен тип, състоящ се от 10 имота с еднофамилни къщи за хора с високи изисквания към качеството на живот сред тишината на природата.
    Разположен в крайните части на ж.к. Сторгозия с бърз достъп до училища, транспортна спирка, хранителни магазини, поликлиника и аптеки. Ще бъде оборудван с видео наблюдение и контрол на достъпа.

    Модерният дизайн на сградите е вдъхновен от световната тенденция за по-изчистени и елегантни форми и динамика на геометричните фигури. Усещането за семеен уют е важна част от същността на комплекса, а чувството на спокойствие и хармония е постигнато не само чрез жизнените и активни цветове на екстериора, но и чрез комбинацията от отличното изложение на всички помещения и богато остъкляване.

    Важни въпроси:
    1. Вид строителство? - монолитна стоманобетонова конструкция, стени външната зидария е от Тухли Винербергер + топлоизолация.

    2. Какво ще бъде отоплението на къщите в комплекса? - Концепцията е за използване на възобновяемите енергийни източници, чрез монтирането на термопомпи и фотоволтаични системи, което довежда до изключително ниски експлоатационни разходи за електричество и поддръжка в дългосрочен план.

    3. Възможна ли е промяна по архитектурата на къщата? - Да, всяка къща ще бъде изградена според индивидуалните изисквания на всеки клиент, като ще бъде запазена концепцията на външния вид на комплекса.

    Визуализираният идеен проект е илюстративен.
    Визуализираният идеен проект е изработен конкректно за комплекса и има за цел да представи неговия обем и характер, но е само с илюстративен характер и не е задължителен за всеки отделен имот.

    За допълнителна информация: 0878573958, 0879337737

    Преглеждания на обявата: 3
  • Основна информация:
    Квадратура:230 кв.м
    Регулация:-
    Ток:-
    Вода:-
    Цена: 14 950 EUR
    65 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Частно лице
Карта
Местоположение: град Плевен, Сторгозия
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Частно лице
Покажи телефон
08XX XX (покажи)

НовиниПродажба на парцели
Подобни обяви
Продава Парцел 43 360 EUR

град Плевен, Сторгозия
Продава Парцел 460 000 EUR

град Плевен, Сторгозия
Продава Парцел 23 000 EUR

град Плевен, Сторгозия
Продава Парцел 19 350 EUR

град Плевен, Сторгозия
Продава Парцел 56 148 EUR

град Плевен, Сторгозия