Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град София, Дружба 2, 80 кв.м, 203 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА ! ОГЛЕДИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ! Трейд Експерт Ви представя ексклузивно дизайнерски обзаведен 2 стаен апартамент Avigea - Ocean ! Апартаментът е ситуиран в новопостроения комплекс на Артекс АВИГЕЯ ! Сградата се откроява с модерна архитектура, съчетана с луксозни общи части и най-доброто и качествено строителство на пазара. Накратко казано: Сграда с характер, внушителен авторитет и модерно излъчване.
     Локацията на сградата е идеална за едно градско жилище, на метри от парк Дружба и в непосредствена близост до големи пътни артерии, магазини, болници, училища, детски градини, спортни центрове и други градски удобства. Районът предлага голям избор от линии на градския транспорт, в това число и метростанция на 50 метра от комплекса.
    Avigea - Ocean е с обща площ от 80 кв.м. и е разположен на 16-тия етаж. Изложението е западно, а от просторната лоджия се разкрива феноменална гледка.

    Обзавеждането на апартамента е изпълнено по дизайнерски проект. Апартамента е оборудван с всички необходими уреди и мебели за едно домакинство. Цялото кухненско обзавеждане е от най-висок клас на BOSH , като това включва : печка, абсорбатор, котлони, миялна, хладилник, пералня и отделно сушилня. Отоплението на апартамента е посредством ТЕЦ, а за по-голямо удобство и комфорт са поставени във всяка стая инверторни климатици от най-високия клас на фирма DAIKIN . За тишината в апартамента се грижи топло и шумоизолацията по стени, под и таван, а за спокойният сън се грижи ортопедичен матрак от iSleep !

    Към имота може да бъде закупено и външно паркомясто.
    Сградата разполага с АКТ 16 от 04.2022г.

    Ако държите да живеете в лукс и спокойствие, но същевременно искате да живеете на централно и комуникативно място, ОБАДЕТЕ СЕ И ЗАПИШЕТЕ СВОЯ ЧАС ЗА ОГЛЕД 0878171551 !

    Ключ в агенцията, огледи след предварителна уговорка!

    - Предлагаме Ви оценка и съдействие за ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Обадете се и заявете час за оглед! -

    Преглеждания на обявата: 50
  • Основна информация:
    Квадратура:80 кв.м
    Етаж:16-ти
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:ДА
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран ,
    Цена: 203 000 EUR
    2537.5 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Дружба 2
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ТРЕЙД ЕКСПЕРТ ООД
град София, ул.Никола Лазаров 5
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от ТРЕЙД ЕКСПЕРТ ООД
Продава Къща 530 000 EUR

град София, Хаджи Димитър
Продава 3-стаен 265 000 EUR

град София, Бъкстон
Продава Парцел 119 999 лв.

гр. Златица, област София
Подобни обяви
Продава 2-стаен 88 900 EUR

град София, Дружба 2
Продава 2-стаен 129 300 EUR

град София, Дружба 2
Продава 2-стаен 135 584 EUR

град София, Дружба 2
Продава 2-стаен 153 216 EUR

град София, Дружба 2
Продава 2-стаен 152 355 EUR

град София, Дружба 2