Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Варна, Бриз, 635 кв.м, 680 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 469 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 84381.

    Отговорен брокер: Калина Иванова

    Предлагаме за продажба 4 етажна къща с морска панорама с площ от 635 кв.м. и двор 780 кв.м. Кварталът е един от най- елитните жилищни райони, с уникално разположение, съчетаващо удобствата и функционалността на градския живот с предимствата и спокойствието на озеленените и уютни извънградски местности.

    Имотът се състои от 3 двустайни апартамента, 1 тристаен и 1 петстаен апартамент. Механа, складови помещения, озеленен двор, слънчеви панели, детски кът с пясъчник, обезопасен двор, гараж - 40 кв.м. ,паркинг за 5 автомобила.

    На първия етаж се намира оборудвана кухня с голяма трапезария; зимна градина; мокро помещение с 200 литров бойлер; котелно с котел на ток :друг котел на дърва и въглища; складово помещение за хранителни продукти и с монтирани рафтове по стените, складово помещение за инструменти, перално помещение. Този етаж е 206 кв.м. и там са разположени 3 помещения, които могат да бъдат приспособени за фитнес, кабинети или сауна, тъй като са с прилежащи WC.

    Вторият етаж е 150 кв.м. и представлява два двустайни апартамента със самостоятелни баня и WC, към всеки хол от апартаментите има тераса с панорама към морето.

    Третият етаж е също 150 кв.м., той е аналогичен с втория, като в единия апартамент стаите са три, там има кръгла арка с кръгли френски прозорци.

    Четвъртият етаж е 130 кв.м. и представлява П-образно студио с вътрешна топлоизолация 5 см, арка - еркер със закръглени френски прозорци. Има вградена кухня с фирмени ел. уреди: миялна машина, котлони с керамични плотове, електрическа фурна с абсорбатор и керамична мивка. Отделно има дрешник и баня с WC.

    Има възможност за изграждане на камина на първия и на четвъртия етаж, тъй като е предвиден комин. Дограмата в цялата къща е на немската фирма Коmmerling , има изградена инсталация за видеонаблюдение, СОД.

    Дворът е добре осветен, има паркинг за 5 коли, както и детска площадка с изкуствена зелена трева, пясъчник и люлки. Озеленен е с райграс, цветя и овощни дървета. В долната част на двора е обособена Английска градина с туи и рози, както и оригинална чешма в старинен европейски стил. Къщата е така ситуирана в парцела, че от всички страни има перфектна морска панорама. Подходяща е клиника, хотел, къща за гости. Подход към къщата - асфалтов път. Към къщата са монтирани соларни панели, които значително ...

    Преглеждания на обявата: 12
  • Основна информация:
    Квадратура:635 кв.м
    Двор:-
    Етаж:4-ти
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , С паркинг , Контрол на достъпа , Обзаведен ,
    Цена: 680 000 EUR
    1070.86 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Варна, Бриз
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ВАРНА
град Варна, гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 110, ет. 2, офис 4
https://www.bulgarianproperties.bg
Профил на агенцията
Брокер: Калина Иванова - бул. 'Владислав Варненчик' 110, етаж 2, офис 4
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ВАРНА
Продава 2-стаен 180 810 EUR

град Варна, Свети Никола
Продава Магазин 35 000 EUR

град Варна, Христо Ботев
Продава Магазин 90 000 EUR

град Варна, Цветен квартал
Продава 3-стаен 101 065 EUR

град Варна, Виница
Продава 2-стаен 103 992 EUR

град Варна, Окръжна болница-Генерали
Подобни обяви
Продава Къща 580 000 EUR

град Варна, Бриз
Продава Къща 580 000 EUR

град Варна, Бриз
Продава Къща 245 000 EUR

град Варна, Бриз
Продава Къща 549 000 EUR

град Варна, Бриз
Продава Къща 260 000 EUR

град Варна, Бриз