Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Бургас, к.к. Елените, 147 кв.м, 139 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Прекрасна двуетажна жилищна сграда в екологично чист район, Елените.
    Предлага се за продажба двуетажна прекрасна къща в прекрасна местност, Елените. Площта на къщата е 147 кв. м. и се състои от: 1 етаж - хол, кухненски блок, баня, килер., 2 Етаж - 2 спални, 2 бани. Къщата се продава с всички необходими мебели и уреди, а именно: мека мебел, двойно легло, единични легла, гардероби, голяма маса за хранене и удобни столове, климатици, телевизор, просторен хладилник, котлони, аспиратор, фурна, съдомиялна машина, бойлери. Банята разполага с вана. Мебели и уреди в отлично състояние, къща с много добър ремонт. Малко за местоположението. В подножието на Стара Планина, където в гъстите гори живеели елени, една след друга започнали да се появяват Постройки през 1985 година. Решено е да се нарече това място за почивка Елените, 'елен' в превод от български.
    Курортът Елените е удобна, евтина почивка в затворен и сякаш привилегирован клуб, където всичко разполага с лежерно, уединено и спокойно забавление. Казват, че дори испанската Ибиса бледнее на фона на гледките и панорамите на курорта Елените. Такава зашеметяваща красота определено не бихте могли да очаквате от България и Черно море. Деликатно и органично в бунта на зелени, лазурни и сини цветове на околния пейзаж се вписват бели вили с червени керемидени покриви, жълт плаж, Многоцветни весели пързалки на аквапарка и сложна многостепенна архитектура на съвременните хотели в комплекса. Електрически автомобил се движи по пътеките тук, децата се забавляват в топлите басейни, а сърфистите и уиндсърфистите разчленяват най-чистото море. Всичко в най-добрите традиции на Европейската ваканция. Неслучайно от години курортът е насочен към педантични англичани и изискани французи. В курорта Елените има всичко, за да се отпуснете с комфорт: красив плаж, чисто море, разнообразие от ресторанти и дори собствен яхт клуб. Елените е тихо, затворено място за семейна почивка, малко подходящо за бурни романтични приключения.
    Клуб Елените разполага с конферентна зала с 200 места, търговски и медицински центрове, конно - спортна база, 2 детски клуба, специално оборудвани детски площадки, собствен плаж с дължина 800 м, 2 открити басейна, няколко пъти седмично се провеждат дневни и развлекателни програми с музика, игри и танци. За любителите на спорта аеробика, волейбол, футбол, водни колела, сърф, тенис на маса, билярд, батут, стрелба с лък.

    Преглеждания на обявата: 141
  • Основна информация:
    Квадратура:147 кв.м
    Двор:100 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:-
    Особености:С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , В затворен комплекс
    Цена: 139 000 EUR
    945.57 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, к.к. Елените
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АЛТЕРНАТИВА
град Бургас, първа п.к. 8230 магазин 8
https://alternative-bg.com/
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от АЛТЕРНАТИВА
Продава 1-стаен 46 200 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 1-стаен 43 000 EUR

с. Равда, област Бургас
Продава 2-стаен 202 800 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 2-стаен 156 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 3-стаен 85 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Подобни обяви
Продава Къща 167 000 EUR

к.к. Елените, област Бургас
Продава Къща 89 000 EUR

к.к. Елените, област Бургас
Продава Къща 99 000 EUR

к.к. Елените, област Бургас
Продава Къща 167 000 EUR

к.к. Елените, област Бургас
Продава Къща 53 000 EUR

к.к. Елените, област Бургас