Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Парцел в област София, в.з.Ярема, 518 кв.м, 103 600 EUR

  • Допълнителна информация:
    За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 486 или 02 425 68 48 и цитирайте референтния номер на имота: Sfa 82131.

    Отговорен брокер: Стойчо Бугов

    Представяме Ви парцел в регулация в една от най-престижните и предпочитани вилни зони около София в.з. Ярема . Районът е спокоен, застроен е предимно с еднофамилни нови къщи, в полите на природен парк Витоша с невероятна панорама към Рила, Верила и Плана планина. Спокойствието и кристално чистият въздух на 1300 м. надморска височина и близостта до София, са отличаващи предимства на района. Живописно и слънчево място, борова и брезова гора, район с най-много слънчеви дни за живеене около София. Зимата е мека и слънчева, а лятото е прохладно. Намира се на източния склон на природен парк Витоша.

    Парцелите са два с квадратури от 518 кв. м. и 750 кв. м. Могат да бъдат закупени всеки отделно или общо като квадратура от 1268 кв. м. е на цена от 240 000 евро.

    Налични са ток и вода, разположени са на асфалтов път, в близост до главния път за Самоков и с. Железница. Подходящи за строеж на вилна сграда. Целогодишен достъп и постоянно живеещи съседи. Заобиколени от хубави и нови къщи.

    Строителни параметри:
    плътност 40%
    кинт 0.8
    озеленяване 50%
    височина до 7 м.

    Вилната зона е известна с изключителната си красота. Практически тя представлява гора, в която са построени и се строят къщи и вили. Намира се на на 30 км. от НДК, встрани от пътя София Бистрица Железница Ярема Самоков (или Дупница). С оглед на надморската височина въздухът и природата са уникално чисти и предоставят отлична среда на живот. От транспортна гледна точка Ярема е удобно и комуникативно място с лесен достъп както до столицата, така и до планински курорти Боровец и Банско.

    Оглед на имота
    Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

    Резервация на имота
    Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

    Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
    Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ...

    Преглеждания на обявата: 51
  • Основна информация:
    Квадратура:518 кв.м
    Регулация:ДА
    Ток:ДА
    Вода:НЕ
    Цена: 103 600 EUR
    200 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област София, в.з.Ярема
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София, кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
www.bulgarianproperties.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на парцели
Други обяви от БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
Продава Парцел 12 800 EUR

гр. Каварна, област Добрич
Продава Къща 297 000 EUR

гр. Априлци, област Ловеч
Продава Къща 259 000 EUR

гр. Банско, област Благоевград
Продава Парцел 34 650 EUR

с. Говедарци, област София
Продава 2-стаен 111 830 EUR

гр. Банско, област Благоевград
Подобни обяви
Продава Парцел 220 000 EUR

в.з.Ярема, област София
Продава Парцел 150 000 EUR

в.з.Ярема, област София
Продава Парцел 240 000 EUR

в.з.Ярема, област София
Продава Парцел 87 000 EUR

в.з.Ярема, област София
Продава Парцел 85 000 EUR

в.з.Ярема, област София