Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Велико Търново, с. Велчево, 260 кв.м, 220 400 EUR

  • Допълнителна информация:
    ID:21138 Ако търсите идеалния дом за Вашето семейство, тази къща с 4 спални, 4 бани с тоалетни, 2 светли, просторни всекидневни/трапезарии с кухненски бокс и 4 тераси е перфектния избор!
    Ту Бългерия - недвижими имоти имат удоволствието да, Ви предложат тази прекрасна монолитна, новопостроена къща, с удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/, разположена в предпочитаното село за живеене с.Велчево, привлекателно с живописната си природа и чист въздух . Имотът е подходящ за семейство, което търси простор и комфорт. Къщата е с РЗП 260кв.м. разпределена между два надземни и един приземен етаж свързани с вътрешно извито стълбище. Приземният етаж е с излаз към двора и се състои от просторно помещение, котелно помещение и антре към жилищната част. На първият жилищен етаж има спалня със самостоятелен санитарен възел и голямо светло помещение подходящо за просторна дневна с трапезария и кухненска част с излаз към голяма терасата, от която се излиза на двора. На втория етаж се помещават три спални /едната със собствена баня/тоалетна/, отделна баня с тоалетна на етажа и тераса предлагаща невероятна гледка към Стара планина. Имотът се намира недалеко от центъра на селото и граничи с асфалтов път. Външната част на къщата включва голям двор с площ от 1620кв.м., идеален за релаксация и забавления на открито, който позволява изграждането на басейн и може да бъде професионално озеленен.

    Изграден е чисто нов дренаж около къщата, направена е външна топлоизолация 10см, фасадата е с минерална мазилка и фасадни декоративни профили на прозорците. За имота има всички законни документи и споразумение с ЕРП СЕВЕР за монтаж на 20 киловата фотоволтаична система за лично ползване на покрива на къщата за енергийна независимост или намаляване / покриване на разходите за електроенергия.

    Селото е разположено в предбалканската котловина, само на 15км югоизточно от гр.Велико Търново, на 7км от гр. Килифарево, на 10км от гр. Дебелец и на 30км от гр. Дряново. Велчево е атрактивно за туристи поради факта, че се намира в близост до манастирите- Килифаревски, Плачковски, Капиновски. На 14км отстоят Преображенския и Мерданския манастири. В непосредствена близост се намира Капиновския водопад, който е посещаван, като плаж в летните месеци. Селото разполага с всички удобства за целогодишно живеене хранителни магазини, поща, кафене, медицински център, читалище и редовен автобусен транспорт до гр. Велико Търново.

    Преглеждания на обявата: 95
  • Основна информация:
    Квадратура:260 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 220 400 EUR
    847.69 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Велико Търново, с. Велчево
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ТУ БЪЛГЕРИЯ
град Велико Търново, ул.'Ивайло' 6,
www.tobulgaria.net
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ТУ БЪЛГЕРИЯ
Продава Парцел 16 400 EUR

с. Геша, област Габрово
Продава Къща 63 000 EUR

град Велико Търново, Варуша
Продава Магазин 100 000 EUR

град Велико Търново, Акация
Продава 4-стаен 165 000 EUR

град Велико Търново, Център
Продава 3-стаен 150 000 EUR

град Велико Търново, Център
Подобни обяви
Продава Къща 76 000 EUR

с. Велчево, област Велико Търново
Продава Къща 78 000 EUR

с. Велчево, област Велико Търново
Продава Къща 31 000 EUR

с. Велчево, област Велико Търново
Продава Къща 76 000 EUR

с. Велчево, област Велико Търново
Продава Къща 76 000 EUR

с. Велчево, област Велико Търново