Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Бургас, с. Кошарица, 188 кв.м, 222 500 EUR

  • Допълнителна информация:
    Луксозна двуетажна къща за продажба в село Кошарица, България с гледка към морето в елитен комплекс, недалеч от Слънчев бряг и на 3 км от морето. Площ 188 кв.м.
    Имотът се състои от 1-ви етаж - входно антре, просторна всекидневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетни, мокро помещение, склад и проссторна тераса - веранда с излаз към вътрешен двор. 2-ри етаж - входно антре, просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, 2 бани с тоалетна, голяма тераса с изглед към морето и една по - малка. Къщата е в перфектно състояние, продава се с мебели и електроуреди, напълно готова за целогодишно живеене.
    Комплексът разполага с: безплатен WiFi, 3 басейна, паркоместа, бар, билярд, сауна, фитнес, СПА център, рецепция и детски площадки, охрана. Организира се и транспорт от комплекса до плажа. Годишна поддръжка: 1000 евро на година.
    Комплекът е красиво озеленен, с превъзходни съоръжения за всички собственици. Комплексът разполага с чудесни удобства, включващи: Пешеходни улици със седалки и пейки Басейн на 2 нива с бар басейн Фитнес център със спортно кафене Спа център Жилищните помещения като социални точки Автобус до Слънчев бряг, Несебър и летището Химическо чистене Охраняем общ паркинг Има много дейности в района, включително наем на велосипеди, мини голф и конна езда и новопостроен аквапарк. Природните ресурси са наистина добри в тази област и екологичните стандарти се прилагат стриктно, така че никоя сграда да не е по-висока от 10 метра. Несебър е само на няколко километра, а курортите Свети Влас и Поморие са наблизо. Кошарица е на 33 километра от международното летище в Бургас и на 43 километра от центъра на Бургас, един от най-големите градове на южното българско черноморие.

    Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000 , след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.
    За Вас работим и събота, и неделя! Ако желаете оглед в неделя, моля да ни предупредите два дни по-рано, за да ви запишем в графика си и да организираме достъп до харесания от Вас имот.
    БЕЗ КОМИСИОННА

    Преглеждания на обявата: 103
  • Основна информация:
    Квадратура:188 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:-
    Особености:С паркинг , Обзаведен , Охрана
    Цена: 222 500 EUR
    1183.51 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, с. Кошарица
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
МОДА ИМОТИ
град Бургас, ул. Роза, комплекс Сирена, офис 4
www.modaproperty.com/
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от МОДА ИМОТИ
Продава 2-стаен 71 999 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 1-стаен 54 500 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 1-стаен 88 900 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 1-стаен 41 999 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 2-стаен 55 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Подобни обяви
Продава Къща 86 500 EUR

с. Кошарица, област Бургас
Продава Къща 218 000 EUR

с. Кошарица, област Бургас
Продава Къща 366 950 EUR

с. Кошарица, област Бургас
Продава Къща 130 000 EUR

с. Кошарица, област Бургас
Продава Къща 385 000 EUR

с. Кошарица, област Бургас