Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град София, Младост 4, 117 кв.м, 200 844 EUR

  • Допълнителна информация:
    Съвременен жилищен комплекс намиращ се в близост до 'Бизнес Парк София' и Южната дъга с 0% комисион за купувачи. Предлага идеално съчетание от лукс, функционалност, визуална привлекателност, удобни транспортни връзки. Проектът се отличава с модерен дизайн, изчистени линии и интересни архитектурни решения, които се допълват от комбинации от висококачествени материали.
    Сградата предлага общо 126 апартамента и две подземни парконива, оборудвани с всички необходими удобства за комфортен и модерен градски начин на живот. Включени са и търговски площи, магазини и кафе-аперитив, предоставяйки пълен обхват от услуги и удоволствия.
    При изграждането на комплекса е приложен подход с внимание към детайлите и използването на висококачествени технологии и материали, отговарящи на съвременните стандарти за строителство. Отоплението на сградата се осигурява чрез топлинна енергия от централната топлопроизводителност (ТЕЦ), гарантирайки ефективно и икономично отопление.
    Този жилищен комплекс представлява идеалното съчетание между уют, простор и светлина във вълнуваща градска среда, като предоставя изключителен житейски стандарт и пълен комфорт за своите обитатели.

    Апартаментът е със следното функционално разпределение: коридор, антре, две спални, всекидневна с кухненски бокс, дрешник, баня с тоалетна ведно, втора тоалетна, тераса и лоджия.
    В близост до Бизнес парк-София, Околовръстен път.
    Новострояща се жилищна сграда от висок клас!

    СТЕПЕН НА ДОВЪРШЕНОСТ: Блиндирана входна врата Солид или подобна. Стени гипсова шпакловка; Стени в бани и WC вароциментова мазилка; Тавани гипсова шпакловка; Под циментова замазка; ОиВ, ВиК, ЕЛ и Комуникационни инсталации. Отопление: ТЕЦ ТУХЛИ И ИЗОЛАЦИЯ: За външната зидария се използват тухли Wienerberger Poroterm N+F, а за вътрешната тухли Wienerberger Forati или подобни с вертикални фуги. Те са от най-висок клас и имат отлични топлоизолационни и шумоизолационни свойства. В тази сграда е приложена технологията XPS с дебелина 10 см пресечена с 10 см вата за пожароизолация. ДОГРАМА: Дограмата е 5,6-камерна, с немски обков от марката Siegenia/Roto. Стъклата са 3 броя, четирисезонни, бяло и K стъкло от вътрешната страна. ОБЩИ ЧАСТИ: Стълбището има изцяло естествена настилка от мрамор или гранит, а асансьорите са от висок клас марка ОРОНА или друга подобна. Стените са с гипсова шпакловка, в бани и тоалетни с вароциментова мазилка, таваните с гипсова шпакловка, а подовата настилка е циме... Обади се сега и цитирай този код 610494

    Преглеждания на обявата: 38
  • Основна информация:
    Квадратура:117 кв.м
    Етаж:6-ти
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:ДА
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , В строеж , С гараж ,
    Цена: 200 844 EUR
    1716.61 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • ИМОТЕКА
      град София, пл. Света Неделя 4
      www.imoteka.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град София, Младост 4
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИМОТЕКА
град София, пл. Света Неделя 4
www.imoteka.bg
Профил на агенцията
Брокер: Кантора Южна дъга пл. Св. Неделя 4
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от ИМОТЕКА
Продава Многостаен 699 930 EUR

град София, Оборище
Продава Къща 350 000 EUR

град София, Филиповци
Продава Многостаен 492 210 EUR

град София, ж.гр.Южен парк
Продава Многостаен 561 330 EUR

град София, Оборище
Продава 3-стаен 221 463 EUR

град София, Бояна
Подобни обяви
Продава 2-стаен 136 469 EUR

град София, Младост 4
Продава 2-стаен 115 500 EUR

град София, Младост 4
Продава 2-стаен 150 000 EUR

град София, Младост 4
Продава 2-стаен 109 689 EUR

град София, Младост 4
Продава 2-стаен 133 229 EUR

град София, Младост 4