Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Варна, гр. Дългопол, 750 кв.м, 300 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ИМОТИ ПРЕМИЕР представя на Вашето внимание триетажна провинциална КЪЩА с парк в с. Сава, общ. Дългопол, обл. Варна.

    Автентична, уникална сграда, класическо строителство, каквито повече няма да се строят. Дебели тухлени зидове върху масивна каменна основа, двойна дървена дограма, бетонна конструкция, помещенията са с дебело дървено дюшеме. Типична провинциална фамилна къща от района на северна Италия, южна Франция и Германия, привнесена у нас в началото на миналия век за обществени нужди. В снимките с макар и семпло обзавеждане, се усеща стилистиката в този класически европейски дизайн. Архитектурата е съобразена с климатичните особености на района, всички помещения са с южно изложение, защитени от север с просторни, три метрови, високи галерии, обширно подпокривното въздушно пространство. Лятото къщата е прохладна, зимата топла, не се нуждае от принудителна климатизация.

    Построена 1956 г. Реновирана 2008. Нуждае се от реставрация и реновация според проекта за обитаване.

    Сградата се състои от два жилищни етажа по 250 м2, солидна тухлена зидария която лежи върху сутерен от 250 м2, масивна каменна зидария - така че общо РЗП е 750 м2. Паркът е 4000 м2 със стотина големи дървета и поляни.

    Два етажа с по две просторни по около 40 м2 помещения, по една хубава стая, а също сервизно помещение. Сутеренът е ползван за трапезария, кухня и складове. Височините на помещенията в сутерена са 3м, а 3.20м. на двата етажа.

    Паркът, защитен от източния вятър с тухлена стена, е с над 100 големи дървета, липи, черници, орехи, череши, акации, диви череши, джанки, мушмули, грозде; богата почва, подходяща за зеленчуци, подправки и билки, наличие на подпочвени води.

    Хубава природа, поречието на река Камчия, сред големи и запазени гори, 24 км язовир, на 45 минути от дивите плажове на Шкорпиловци и устието на река Камчия. Ловно стопанство и рибарници. Районът е в защитените зони - Камчийска планина, Лонгозни гори Камчия и Камчийски пясъци. Тука е прочутото ловно стопанство Шерба. Изключителната археология на Култура Сава, начало на европейската цивилизация, 5000-7000 години пр.Хр. лежи в основите на малкото, чисто българско село, с добри стопани, работещи във Варна. Имотът е лесен за поддръжка, нуждае се от домакиня и градинар на половин работен ден, няколко пъти в седмицата. Подходящ е както за провинциално имение, така и за инвестиционен проект.

    Сградата беше ателиета на художници, нуждае се от лек ремонт и реставрация. Този начин на живот е перфектен за времена на кризи и дистанционна работа... и за артисти по дух.

    Ние от екипа на Имоти Премиер ще Ви помогнем в търсенето на мечтаното от Вас жилище като се ангажираме да получите професионални съвети, както и изрядни документи след пълна проверка на имота. При желание на клиента съдействаме за отпускане на банков кредит при най-изгодни условия. Разчитайте на нашата подкрепа до самото финализиране на сделката! За повече информация и оглед, позвънете на посочените телефони.

    За допълнителна информация и организиране на оглед, моля обадете се на посочения телефонен номер и цитирайте кода на обявата!

    Код на обявата: 342852

    Преглеждания на обявата: 106
  • Основна информация:
    Квадратура:750 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 300 000 EUR
    400 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • ИМОТИ ПРЕМИЕР
      град Варна, ул. Георги Бенковски 90 ет.6 оф.20
      imotipremier.com
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Варна, гр. Дългопол
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИМОТИ ПРЕМИЕР
град Варна, ул. Георги Бенковски 90 ет.6 оф.20
imotipremier.com
Профил на агенцията
Брокер: Мирослава Димитрова
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ИМОТИ ПРЕМИЕР
Продава 2-стаен 65 000 EUR

град Варна, Възраждане 2
Продава Къща 80 000 EUR

с. Генерал Кантарджиево, област Варна
Продава 2-стаен 82 400 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава Гараж 19 500 EUR

град Варна, Виница
Продава Парцел 80 000 EUR

гр. Бяла, област Варна
Подобни обяви
Продава Къща 70 000 EUR

гр. Дългопол, област Варна
Продава Къща 145 000 EUR

гр. Дългопол, област Варна
Продава Къща 103 000 EUR

гр. Дългопол, област Варна
Продава Къща 81 950 EUR

гр. Дългопол, област Варна
Продава Къща 37 000 EUR

гр. Дългопол, област Варна