Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 1-стаен в област Пазарджик, гр. Велинград, 41 кв.м, 44 700 EUR

  • Допълнителна информация:
    АRCO REAL ESTATE ПРОДАВА ЕКСКЛУЗИВНО едностаен апартамент - СТУДИО, ситуиран на 1-ви жилищен етаж в АЛЕГРА СПА ХОТЕЛ гр. Велинград - СПА столицата на Балканите.
    Хотелът разполага с 9 двойни стаи, 16 студия, 6 двустайни апартамента и 2 тристайни апартамента. Всяко помещение е оборудвано с цифрова телевизия, мини бар, WIFI. Зоната за релакс в Хотел Алегра завладява с неповторимата си атмосфера и е идеално място отдих и бягство от грижите. На разположение на гостите са вътрешен и външен басейни, външно и вътрешно джакузи, шезлонги, сауна, парна баня, зона за релакс. Външен и вътрешен детски кът. На разположение на гостите е и безплатен частен паркинг.
    Наред с отличните си условия за балнео и климатолечение, ваканция, отмора сред природата, еко и планински туризъм, познавателни и културно-исторически турове, и благодарение на високия професионализъм, добрата си конферентна база, първокласна кухня и възможности за развлечения, тризвездния Хотел Алегра е особено подходящо място и за провеждане на успешни бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества. Конферентната зала за около 50 човека разполага с естествено осветление, мултимедия, екран, микрофон и флип чарт.
    Довършителни работи: Подове: ламиниран паркет, теракот , Стени: латекс, тапет, облицовка. Дограма: PVC дограма. Отопление - локално парно. Гледки от имота: към басейн и вътрешен двор, към планината.
    СТУДИО А 6 (с площ от 40,62м2) е със следното разпределение: входно антре, всекидневна с кухненски бокс, диван, спалня + единично легло, баня с тоалетна, тераса. Напълно обзаведен, уютен и в отлично състояние!
    Подходящ е за постоянно и ваканционно ползване както и за отдаване на туристи. Хотелът предлага управление на имотите. Възможност за закупуване и на други апартаменти в хотела.
    СПА курортът е разположен в Чепинската котловина в Западните Родопи. Сгушен между хълмовете градът предлага на своите гости тишина и уют. Във Велинград са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища (80 на брой минерални извори). Градът и околностите се радват на мек климат и прекрасната природа, множество санаториуми за рехабилитация на различни заболявани, модерни СПА центрове и хотели, екзотични СПА и уелнес процедури, живописни места за почивка.
    Най-близкото летище е международно летище Пловдив, на 108 км от хотела. Алегра СПА хотел се намира на 2,8 километра от парк Клептуза. Историческият музей на Велинград е на 3,6 км от хотел Алегра , пещерата Снежанка е на 43 км.
    За да си запишете час за оглед се обадете на посоченият телефон. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота.
    Контакти - Дора Недина, Телефон за връзка и Вайбър: 0896 733 915
    Имейл: dora.nedina@arcoreal.bg

    Преглеждания на обявата: 26
  • Основна информация:
    Квадратура:41 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:Лок.отопл.
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Обзаведен ,
    Цена: 44 700 EUR
    1090.24 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Пазарджик, гр. Велинград
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АРКО РИЪЛ ЕСТЕЙТ
град София, ул. 'Коста Лулчев' 58А
www.arcoreal.bg
Профил на агенцията
Брокер: Дора Недина - ул. 'Коста Лулчев' 58А, 1574 София
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на едностайни апартаменти
Други обяви от АРКО РИЪЛ ЕСТЕЙТ
Продава 3-стаен 150 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 3-стаен 90 673 EUR

град София, Красна поляна 2
Продава 4-стаен 268 000 EUR

град София, Лозенец
Продава 2-стаен 100 500 EUR

град София, Овча купел
Продава 1-стаен 42 000 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Подобни обяви
Продава 1-стаен 28 600 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава 1-стаен 36 000 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава 1-стаен 32 500 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава 1-стаен 27 200 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава 1-стаен 29 000 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик