Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Многостаен в град София, Симеоново, 235 кв.м, 537 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    NO COMISSION! СУПЕР ЛУКС! ПАНОРАМНИ ГЛЕДКИ! ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС! ТОП ЛОКАЦИЯ!

    ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ е официален търговски представител на инвеститора. Чрез нас ще намерите актуална информация относно цени, срокове, материали и всичко останало, нужно за да вземете образовано решение.

    На последния етаж на сградата предлагаме единствен по рода си многостаен апартамент! Имотът е със скосявания, като тавана в най-високата си част е над 4 метра! Помещенията са разположени на площ от 205м2, дневната е над 60м2 и има излаз на уникална тераса с панорамна гледка към Витоша! Цялата стена пред терасата е стъклена, което гарантира огромно количество светлина и гледка и от вътрешната част на хола. Родителската спалня е със собствена баня, дрешник и тераса с невероятна гледка! Предвидени са още 3 спални, две от които с тераси, две санитарни и едно мокро помещение.

    Комплекс ВЕРМОНТ Ви гарантира спокойствие и високо качество на живот в полите на Витоша. Апартаментите са с уникални разпределения и предлагат спиращи дъха гледки към София и планина Витоша. Слънчеви панели ще захранят осветлението в двора и общите части, акумулаторна станция за съхранение на свръхпроизводството, както и система за събиране на дъждовна вода, нужна за зелените площи. Вашата сигурност е гарантирана с видеонаблюдение на комплекса, системата на бравите е Мастъркий а видеодомофоните са с 8-инчов дисплей и интелигентна система на отваряне. Отоплението е предвидено на газ, с индивидуални котли, които можете да контролирате и от разстояние за Ваше удобство.

    ЛОКАЦИЯТА няма как да бъде по-добра за квартала! Комплексът е разположен на минути пеша от центъра на Симеоново и магазини БИЛА и Фантастико. На пешеходно разстояние се намира детска градина Жива Вода , спирка на рейс 98 и няколко ресторанта. Не е за пренебрегване факта че склоновете на Витоша са отдръпнати в по-голяма степен спрямо Бояна например, което ви гарантира максимално дълго слънцестоене! За гледките няма да говорим, заповядайте в офисът ни и ще ви ги покажем! Само за наши клиенти предлагаме обиколка с дрон, за да видите гледката от апартамента Ви!

    ИНВЕСТИТОРЪТ е с огромен опит в луксозното строителство и не прави компромис с качеството на материалите и работната ръка за всеки свой обект. На лице са няколко шедьовъра на съвременното строителство само в кв. Симеоново, изпълнени и въведени в експлоатация в предвидените по проект срокове.

    Реф. номер - 370

    За допълнителна информация и огледи, обадете се на 0882 100 101 Волантис България

    Преглеждания на обявата: 116
  • Основна информация:
    Квадратура:235 кв.м
    Етаж:4-ти от 4
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла, 2023 г.
    Особености:Асансьор , С гараж , С паркинг , Лизинг , Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран , В затворен комплекс , За ремонт ,
    Цена: 537 000 EUR
    2285.1 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Симеоново
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ
град София, бул. България 53, ет. 3, офис 27
www.volantis.bg
Профил на агенцията
Брокер: Офис България - бул. България 53, ет.3, офис 27
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на многостайни апартаменти
Други обяви от ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ
Продава 1-стаен 66 241 EUR

град София, Малинова долина
Продава 3-стаен 174 614 EUR

град София, Овча купел 1
Продава Парцел 29 990 EUR

с. Саранци, област София
Продава 4-стаен 349 000 EUR

град София, Овча купел
Продава 1-стаен 78 470 EUR

град София, Малинова долина
Подобни обяви
Продава Многостаен 446 000 EUR

град София, Симеоново
Продава Многостаен 506 000 EUR

град София, Симеоново
Продава Многостаен 342 000 EUR

град София, Симеоново
Продава Многостаен 395 000 EUR

град София, Симеоново
Продава Многостаен 372 528 EUR

град София, Симеоново