Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Етаж от къща в град София, Лозенец, 79 кв.м, 342 500 EUR

  • Допълнителна информация:
    За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 473 или 02 425 68 35 и цитирайте референтния номер на имота: Sfa 83548.

    Отговорен брокер: Даниела Тотева

    Представяме за продажба очарователен 3-стаен апартамент с 2 спални, разположен в квартал Лозенец в София, столицата на България. Разположен на третия етаж в красива стара тухлена къща, този апартамент предлага удобно и комфортно жилищно пространство.

    С обща площ от 79 кв. м. този 3-стаен апартамент разполага с две спални, една баня, кухня и просторна всекидневна. Спалните са с добри пропорции и осигуряват достатъчно пространство за отдих и почивка. Банята е обширна и функционална.

    Апартаментът може да се похвали с отлично изложение, което дава възможност за обилна естествена светлина през целия ден. Гледките от имота показват тихия градски пейзаж на кв. Лозенец, осигурявайки приятен и живописен фон.

    Местоположението на този имот е изключително желано, като в близост се намират редица удобства. На кратко пешеходно разстояние ще откриете метростанции и спирки на наземния градски транспорт (3 трамвайни и 5 автобусни линии), което прави градското придвижване изключително лесно. На няколко минути от прага на жилището има различни важни обекти като детска градина, основни, средни и висши учебни заведения, медицински центрове, аптеки, супермаркети, банки и ресторанти. За тези, които обичат активния начин на живот, Борисовата градина е на минути разстояние, с възможности за отдих и спорт.

    Една от отличителните характеристики на този имот е включването на мазе, и пристройка в задния двор с многофункционално предназначение.
    Имотът има преден и заден двор с обща площ 309 кв. м, предлагащи частна външна зона.

    Апартаментът се отоплява с електрически отоплителни уреди, което осигурява комфортна среда за живот през студените месеци. Конструкцията на сградата е солидна, със запазен исторически чар.
    Построен през първата половина на 20 век, този имот е издържал проверката на времето и е бил добре поддържан през годините. Качеството на въздуха в района е постоянно добро, което осигурява здравословна и приятна среда за живот на жителите.

    В обобщение, този 3-стаен апартамент в Лозенец, София, предлага комфортно и удобно жилищно пространство на изключително желано място. Със своите очарователни характеристики, включително мазе, пристройка и градина, и близостта си до всички основни удобства, този имот представлява отлична възможност за тези, които искат да инвестират в жилище в сърцето ...

    Преглеждания на обявата: 82
  • Основна информация:
    Квадратура:79 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 342 500 EUR
    4335.44 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Лозенец
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
град София, кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
www.BulgarianProperties.bg
Профил на агенцията
Брокер: Даниела Тотева - София, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на етажи от къща
Други обяви от БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
Продава 3-стаен 112 000 EUR

град София, Симеоново
Продава 2-стаен 450 086 EUR

град София, Дианабад
Продава 2-стаен 97 254 EUR

град София, Люлин 6
Продава 4-стаен 410 088 EUR

град София, Дианабад
Продава Къща 975 000 EUR

град София, м-т Детски град
Подобни обяви
Продава Етаж от къща 342 500 EUR

град София, Лозенец
Продава Етаж от къща 580 000 EUR

град София, Лозенец
Продава Етаж от къща 359 600 EUR

град София, Лозенец
Продава Етаж от къща Цена при запитване

град София, Лозенец
Продава Етаж от къща 450 000 EUR

град София, Лозенец