Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 1-стаен в град Варна, Колхозен пазар, 40 кв.м, 48 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ СГРАДА АВАНТЮРИН -гр.Варна, ул.Ивайло 76-78.
    Описание на имота Предлагаме ви едностаен апартамент в новострояща се жилищна сграда, на етаж 2 , изложение -юг.
    Местоположение на бъдещата сграда: гр.Варна, район
    Колхозен пазар в непосредствена близост до Автогара и ГРАНД МОЛ ВАРНА.
    Предлагаме ви Апартаменти в модерна, нова, луксозна жилищна сграда 'АВАНТЮРИН', съчетаваща бляскава визия създадена за да провокира щастливо, настроение в потенциалните, бъдещи собственици на апартаменти .

    Стилът на изпълнение на сградата заедно с прецизно подбраните визуални елементи по фасадата и цветове създават усещане за бодрост на духа ,добро настроение, красота и допълват ясната концепция на проекта .

    Посланието на ЖИЛИЩНА СГРАДА 'АВАНТЮРИН ' е своеобразна компилация от висококачествено изпълнение в дълбочина с висок професионализъм и с внимание за прецизност към всеки детаил.Визията на сградата провокира прилив на силна положителна енергия и не на последно място е атестат за безспорно модернистична визия първа по рода си за района ,което е символ за индивидуализъм и специално отношение към всеки нов проект ,част от портфолиото на СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ЕН ДЖИ ТРЕНД . Кристалното име на проекта е 'АВАНТЮРИН' ,защото част от основния цвят на сградата препокрива цвета на 'АВАНТЮРИНА ' и се съчетават кумулативно МНОЖЕСТВО ПОСЛАНИЯ И ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ,които кристала излъчва!

    Ето защо цветовите харектериктиски на бъдещата сграда ведно с положителното послание и излъчване което носи , имат за цел да създаде ясно впечатление за УЮТЕН И КРАСИВ БЪДЕЩ ДОМ ,който си заслужава да бъде избран ,закупен ,жадуван и очакван.'Целта оправдава средствата' и затова всеки бъдещ собственик в ЖИЛИЩНА СГРАДА 'АВАНТЮРИН', би оценил ,че изборът му за покупка на имот точно там е отлична и най-добрата възможна инвестиция за района ,която оправдава съотношението цена качество.Има възможност да бъде направено и жилище по поръчка на този етап на проекта ,което ще отговори и удовлетвори изцяло изискванията и очакванията на клиента.

    ЖИЛИЩНА СГРАДА 'АВАНТЮРИН' насърчава просперитета на инвестицията ви във всеки смисъл на думата.Апартаментите са с отлично изложение ,основно южни, с правилни и функционални форми на стаите и добре разпределени архитектурно .Те са подходящи за отдаване под наем , за покриване на жилищните ви нужди и за препродажба и инвестиция .

    Жилищната сграда ще бъде разположена в тиха улица в една от най-динамичните части на града , находяща се на пешеходно разстояние до новият модерен бул.Левски , КОЛХОЗЕН ПАЗАР ,бул.Владислав Варненчик , АВТОГАРА И ГРАНД МОЛ, така както и в близост до централната част на град Варна , емблематичната катедрала Успение Богородично ,която е най-голямата църква в град Варна, популярният Бул. Владислав Варненчик,познат на много Варненци като булевард ,изпълнен с множество магазини ,подходящ за разходка и за пазаруване, Варненската Централна поща ,Градска Болница , Окръжен съд Варна, Шадравана Фонтанът на пл. Независимост - най-големият в града.



    ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

    0884 20 38 99
    e-mail vipconsultvarna@gmail.com
    Предлаганите апартаменти за продажба в новата бутикова жилищна сграда са в един от най- развиващите се райони на гр.Варна, предпочитана локация за закупуване на имот с оглед на близкото му разстояние до централната част на града и конкурентната цена на жилища ,явяваща се аналогична на цената която пазара на недвижими имоти налага за жилища разположени в така наречените 'крайни квартали ' на гр.Варна.
    Сградата се очаква да бъде започната до пролетта на 2024г и завършена до края на 2025г.Проектът не предвижда изграждане на подземна част .
    ЗА ВЪПРОСИ НА ТЕЛ. 0884203899 И ТЕЛ. 0878230760

    Преглеждания на обявата: 162
  • Основна информация:
    Квадратура:40 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 48 000 EUR
    1200 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Варна, Колхозен пазар
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ВИП КОНСУЛТ ВАРНА
град Варна, ул. Рали Мавридов 38, ет.1
www.vipconsultvarna.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на едностайни апартаменти
Други обяви от ВИП КОНСУЛТ ВАРНА
Продава 1-стаен 32 000 EUR

град Варна, Владислав Варненчик 1
Продава 4-стаен 98 800 EUR

град Варна, Владислав Варненчик 1
Продава 2-стаен 79 900 EUR

град Варна, Възраждане 3
Продава Гараж 35 000 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава 1-стаен 35 000 EUR

град Варна, Владислав Варненчик 1
Подобни обяви
Продава 1-стаен 62 500 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава 1-стаен 54 990 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава 1-стаен 62 000 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава 1-стаен 38 990 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава 1-стаен 62 500 EUR

град Варна, Колхозен пазар