Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град Пловдив, Христо Смирненски, 99 кв.м, 250 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Компания Х представя на Вашето внимание тристаен апартамент в Христо Смирненски!

    МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В нова, луксозна сграда с бутикови общи части, непосредствено до най-известният търговски център в града- Мол Пловдив! Гарантираме, че по-бързо и лесно би било да започнете сутринта си с ароматно кафе от Starbucks, отколкото да го направите сами! Чудесен за живеене квартал, с много велоалеи, паркове и разбира се, Гребната база- любими локации на ценителите на гледки, спортуващи или собственици на домашни любимци. Паралелно с това е и един от най-добрите, ако не и най-добрият квартал за инвестиция в недвижим имот, поради ежегодният наплив на чуждестранни студенти по медицина, които имат строго концентрирано търсене на жилища под наем в района!

    РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Разполага с площ от 98,47кв.м. Състои се от: широко антре, всекидневна, родителска спалня, детска спалня, баня с тоалетна, тоалетна, голяма обща тераса на всички стаи. Етаж 2ри, от 5. Сградата разполага с асансьор.

    СЪСТОЯНИЕ: Жилището разполага със самостоятелен, частен вход в сградата, различен от основният! Предлага се напълно обзаведено, дизайнерско изпълнене с внимание към детайла! Уредите са от най-висок енергоспестовен клас- Gorenje, има климатици Electrolux във всяка стая, бойлери Теси- най високо ниво. Телевизорите са смарт- Samsung, можете да се свеържете с Вашият таблет или телефон, или да използвате апликации за музика или богат избор от филми в смарт менюто! Декоративните мазилки са италиянски- травертино, а на тавана в банята- венециано. Подовите настилки- гранитогрес и паркет са от най-висок клас. Матраците в спалните са на няколко нива, последен модел- гарантират пълноценна почивка и максимална релаксация. Гардероби, осветлителни тела, завеси, всички мебели и декорации по жилището са от най-висок клас и са подбирани с много внимание. Пералнята е със сушилня, мебелите в банята са с лед осветление, параваните са с прагове, идеал стандарт моно блок.

    Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Свържете се с нас на 0887 77 99 90 или на 0884 06 09 90 и цитирайте кода към имота 59363

    Преглеждания на обявата: 15
  • Основна информация:
    Квадратура:99 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 250 000 EUR
    2525.25 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти:
Карта
Местоположение: град Пловдив, Христо Смирненски
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти:
ЕКС НВД ООД
град Пловдив, бул. Васил Априлов 2
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ЕКС НВД ООД
Продава Къща 65 000 EUR

с. Милево, област Пловдив
Продава 3-стаен 141 645 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава Къща 180 000 EUR

град Пловдив, Кършияка
Продава Парцел 53 635 EUR

с. Ново село, област Пловдив
Продава Парцел 148 000 EUR

с. Брестник, област Пловдив
Подобни обяви
Продава 3-стаен 139 000 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен 226 140 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен 125 001 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен 140 400 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен 92 563 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски