Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Варна, с. Здравец, 207 кв.м, 249 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    СМЕНИ АДРЕСА има удоволствието да ви представи един изключително атрактивен имот находящ се в едно от най-красивите села около Варна - село Здравец.

    Къщата е разположена в много добре аранжиран, поддържан, облагороден и ограден двор с правилна форма и с площ 1255 кв.м, в който има достатъчно място, както за работа в градината, така и за забавление, почивка и наслада на зеленината и чистия въздух.

    Къщата е с РЗП 207 кв.м, в предната си част се състои от два етажа, като на първи етаж са разположени, сауна, душ и фитнес зала, котелно помещение от което чрез дизелов агрегат и водна риза се захранва с топлина всяка стая.

    По калдъръмена алея стигаме до ниво две, където се намира главния вход на дома, от който се озоваваме в просторна и светла дневна с изцяло оборудвана кухнеска част с кухненски остров за подготовка на ястията, масивна трапезарна маса с комплект столове за хранене, както и хол с мека мебел и камина, която освен, че добавя уют в дома, чрез въздуховоди доставя топъл въздух в другите помещения. В съседство с дневната имаме на разположение баня със санитарен възел, коридор, който води до, родителска спалня с дрешник и собствена баня с вана, още две просторни спални с излаз на веранда, както и още една баня със санитарен възел. Не са пестени площи за нито едно помещение, спокойно може да усетите комфорта и въздуха в помещенията и никога не би ви се сторило че ви липсва място.

    Екстериор: къщата е цялостно санирана, топло- и шумоизолирана, на покрива има инсталирани соларни панели, които добавят топла вода под душа.

    В двора на този прекрасен дом ще намерите достатъчно място за игра, надуваем басейн, градина за садене на зеленчуци, цветни лехи, малък парк с алеи, барбекю зона с лятна кухня, чайна, наколна къщичка с диван и библиотека, и веранда, на която може да отмаряте взрени в далечния хоризонт с чаша вино или да се пренесете в света на любимата си книга. В допълнение - достатъчно паркоместа, навес, стопански постройки за складиране на дърва, за инструменти, работилница и още един парцел с площ от над 1100 кв.м, който може да продадете или облагородите, както и отдавате под наем за ползване от пътуващи туристи като кемпинг.

    Малко са думите, с които може да се опише богатството на дом като този.Не пропускайте възможността да станете негов горд собственик!!!

    Село Здравец е едно от любимите дестинации и силно предпочитано място за живот на хора, които работят в града, но ценят и обичат спокойствието, природата, шума на листата и птичите песни. Заради близостта си до Варна и златистите плажове в района е едно от най-предпочитаните места за живеене. Селото е с много добре развита инфраструктура, поддържано, чисто и китно, населено основно с българско население, но вече и с доста чуждестранни семейства от Русия, Великобритания, Германия и други националности. В селото има механа, три хранителни магазина, читалище, библиотека, пенсионерски клуб, реставрирана църква и до него се стига по чисто нов скоро отремонтиран асфалтов път.

    Агенция СМЕНИ АДРЕСА предлага и други подобни имоти, с което улеснява избора Ви, предлага допълнителни услуги от оформяне на документи и вадене на разрешителни до построяване и обзавеждане на Вашия нов дом, съдейства за отпускане на кредити при най-добри условия, извършва обстойна юридическа проверка на имотите и изготвя всички необходими документи за сделка.

    За повече информация и огледи не се колебайте да се свържете с мен, като цитирате КОД: 0010135

    СМЕНИ АДРЕСА с НАС, докато другите търсят!

    Преглеждания на обявата: 66
  • Основна информация:
    Квадратура:207 кв.м
    Двор:-
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:Лок.отопл.
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 249 000 EUR
    1202.89 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • СМЕНИ АДРЕСА ЕООД
      град Варна, гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 112, ет. 3, офис 12
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Варна, с. Здравец
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
СМЕНИ АДРЕСА ЕООД
град Варна, гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 112, ет. 3, офис 12
Профил на агенцията
Брокер: Калин Кунчевски - гр.Варна,ул.Владислав Варненчик 112, ет.3, офис 12
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от СМЕНИ АДРЕСА ЕООД
Продава 2-стаен 119 000 EUR

град Варна, Базар Левски
Продава Заведение 1 125 000 EUR

гр. Обзор, област Бургас
Продава Парцел 34 900 EUR

град Варна, с. Звездица
Продава Къща 203 880 EUR

град Варна, Автогара
Продава 2-стаен 89 000 EUR

град Варна, Възраждане 3
Подобни обяви
Продава Къща 249 000 EUR

с. Здравец, област Варна
Продава Къща 249 950 EUR

с. Здравец, област Варна
Продава Къща 219 000 EUR

с. Здравец, област Варна
Продава Къща 107 000 EUR

с. Здравец, област Варна
Продава Къща 105 990 EUR

с. Здравец, област Варна