Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 4-стаен в град Пловдив, Христо Смирненски, 231 кв.м, 274 640 EUR

  • Допълнителна информация:
    Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи четиристаен апартамент с локация ж.к. Христо Смирненски. Сградата се намира на 3 мин. пеша от Гребната база и парк 'Отдих и култура', в непосредствена близост до новоизграждащи се тенис комплекс и магазин Lidl. На разположение в сградата ще има детски център, бутиково кафене, фризьорски салон, аптека, премиум магазин за хранителни стоки, хлебопекарна, зелена зона за отдих с детски пързалки и люлки. На разстояние 700-800м. се намират две детски градини и училище.

    Апартамент Б57, ситуиран на 6-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 200.67 кв.м., разгърната по следния практичен начин: коридор, голяма дневна с трапезария и кухненски бокс. две спални с баня и тоалетна и дрешник, спалня , баня с тоалетна , мокро помещение , 4 тераси Изложение: запад/изток.

    Комплексът е с издаден Акт 14, а Акт 16 средата на 2024г. Съчетание от модерна визия, отлична локация, уют, лукс, комфорт и сигурност ,разположен в един от най-динамично развиващите се райони на Пловдив. Благодарение на отличната локация комбинира по уникален начин панорамната гледка към Родопите, спокойствието и чистия въздух на Парк 'Отдих и култура'.

    Сградата ще се изгради с изключително високо качество строителни материали. Троен стъклопакет на много камерна алуминиева дограма с термомост от най-висок клас в допълнение на стъкло тип '4-ри сезона' и висококачествен обков. Допълнителна висококачествена шумоизолация на пода, под замазката на всеки апартамент. Електро-въжени асансьорни уредби SICOR Италия, два асансьора на вход, всеки за по 10 души/800 кг. Голяма зона за отдих с детска площадка, пейки, масово озеленяване.Осигурени са над 150% паркиране, за всяко семейство ще има място за два автомобила, осигурено е и място за паркиране за гости на комплекса. Професионално инсталирана зарядна станция с голяма мощност ще гарантира безопасност и бързо зареждане на автомобилите на живущите и гостите на комплекса.Реф. номер 436.

    За оглед на тази и други атрактивни сгради, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

    Преглеждания на обявата: 58
  • Основна информация:
    Квадратура:231 кв.м
    Етаж:6-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С паркинг , Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 274 640 EUR
    1188.91 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Пловдив, Христо Смирненски
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ТИТАН ПРОПЪРТИС ЕООД
град София, бул.Черни Връх 61 ет.1 ап.3
https://titanproperties.bg/
Профил на агенцията
Брокер: Мартин Христов
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на четеристайни апартаменти
Други обяви от ТИТАН ПРОПЪРТИС ЕООД
Продава 2-стаен 66 042 EUR

град Пловдив, Остромила
Продава 2-стаен 102 943 EUR

град Пловдив, Кършияка
Продава 2-стаен 66 113 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен 139 000 EUR

град София, Модерно предградие
Продава 3-стаен 225 000 EUR

град София, Зона Б-18
Подобни обяви
Продава 4-стаен 275 000 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 4-стаен 339 781 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 4-стаен 177 639 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 4-стаен 191 492 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 4-стаен 183 599 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски