Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Многостаен в град София, Лозенец, 115 кв.м, 460 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Реф. номер: 61104

    EVOLUT Недвижими имоти представя ви многостаент апартамент във град София, Лозенец. Апартамент до Площад Хелзинки и метростанция Европейски Съюз. Три големи спални, хол и отделна голяма кухня. Самостоятелен на етаж в сърцето на Лозенец. Висока AirBnB доходност.

    Просторен, слънчев и светъл многостаен апартамент на изключително тихо място, обграден с много зеленина, дървета, природа и спокойствие в една от най-предпочитаните части на престижния кв. 'Лозенец' на метри от метро станция Европейски Съюз, пл. Хелзинки и Южен Парк.

    Жилището е в изключително поддържана монолитна сграда с контролиран достъп. Апартаментът е на висок 3-ти етаж над магазини и е самостоятелен на етажа.

    Чистата застроена площ е 115 кв.м., разпределена в: коридор с вграден гардероб (ниша 1.40м на 1м), просторен хол с био камина и излаз на голяма тераса, обградена със зеленина и гледка към х-л Маринела, която би могла да бъде преустроена и допълнително усвоена, самостоятелна кухня с трапезария и остъклена тераса с възможност за мокро помещение, голяма спалня с гардеробна, втора спалня, трета непреходна спалня, която в момента може да се използва и като голяма трапезария към хола, баня с възможност за тоалетна, и тоалетна. Всички 5 стаи са със самостоятелен вход от коридора. Възможни са много различни варианти за преустройство на апартамента.

    Жилището е просторно, слънчево, тихо, светло и много уютно. Предлага се напълно обзаведено и оборудвано, със сменена дограма и цялостна топлоизолация, естествен паркет в хола и трите спални. Отоплението и климатизацията са решени с климатици в хола и кухнята и подово отопление. Има инсталирана алармена система и камери за видео наблюдение.

    Към имота има прилежащо. избено помещение 10 кв.м.

    Апартаментът е уникален както за живеене, така и за инвестиция и отдаване под наем! Перфектна локация с висока Airbnb доходност!!!

    Имотът е в зелена зона, поради което при заплащане на месечен абонамент 10лв. се паркира свободно в зоната за почасово платено паркиране. Същото е възможно и за втори автомобил.

    Местоположението е в един от най-престижните централни квартали на София, в непосредствена близост до пешеходния булевард 'Витоша', НДК, на метри от Южния парк, МОЛ 'Парк Център' с кино, заведения, кафета и супермаркет Била , Спортен комплекс с басейн 'Спартак', Метростанция 'Европейски Съюз' и хотел Маринела, кафенета и ресторанти, музеи и други културно-исторически забележителности и емблематични за столицата места. Местоположението предоставя бърз достъп до главни пътни артерии, а в непосредствена близост до имота има спирки на градски транспорт, метростанция, магазин Billa, аптеки, училища, детска градина, здравни заведения, кафенета, ресторанти и заведения. Съществува директна автобусна линия Х9 от спортен комплекс Спартак до Околвръстен път, Бизнес Парк София и ж.к. Младост 3.

    Предимствата на имота:

    Централна и комуникативна престижна локация

    Ако имате допълнителни въпроси или желаете да направим оглед, не се колебайте да се свържете с нас: +359 88 25 30 546

    Обадете се сега и цитирайте този код: 61104

    EVOLUT Недвижими имоти ще бъде до вас през целия процес на сделката! Извършваме всички необходими технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията може да ви съдейства и за отпускане на банков кредит при преференциални условия!

    EVOLUT Недвижими имоти Веднъж с нас, винаги заедно!

    Преглеждания на обявата: 12
  • Основна информация:
    Квадратура:115 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа ,
    Цена: 460 000 EUR
    4000 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Лозенец
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕВОЛЮТ ОФИС ЮНАЙТЕД
град София, бул.Г.М.Димитров бл.38 Б
evolut.bg
Профил на агенцията
Брокер: Антоанета Филипова - Георгиева
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на многостайни апартаменти
Други обяви от ЕВОЛЮТ ОФИС ЮНАЙТЕД
Продава 2-стаен 85 890 EUR

гр. Царево, област Бургас
Продава 3-стаен 139 999 EUR

град София, Център
Продава Многостаен 149 000 EUR

град София, Карпузица
Продава Къща 768 000 EUR

град София, м-т Камбаните
Продава 2-стаен 169 999 EUR

град София, Разсадника
Подобни обяви
Продава Многостаен 489 000 EUR

град София, Лозенец
Продава Многостаен 1 400 000 EUR

град София, Лозенец
Продава Многостаен 400 000 EUR

град София, Лозенец
Продава Многостаен 492 210 EUR

град София, Лозенец
Продава Многостаен 460 000 EUR

град София, Лозенец