Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 4-стаен в град София, Витоша, 241 кв.м, 567 125 EUR

  • Допълнителна информация:
    ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ от ИНВЕСТИТОР ! пред АКТ 15 !

    Представяме Ви четиристаен апартамент А2 с обща площ от 241.33 кв.м на ЧЕТВЪРТИ етаж с изложение ЮГ - ЗАПАД и гледка към планина Витоша. Състои се от просторен дневен тракт с излаз към тераса, три спални помещения, едно от които с дрешник, три санитарни помещения и едно мокро помещение. Апартамент с този тип разпределение се предлага и на ПЕТИ етаж.

    Сграда 'Алгара Луксор' е отличена с национална награда за качествено строителство и архитектура. Нашата цел е да осигурим на живущите максимален комфорт и уют, като залагаме на най-висок клас материали, с цел постигане на висока енергийна ефективност, топло и шумо изолация.

    Завършена с вентилируема окачена фасада от биоактивен италиански камък от фирма Laminam , който осигурява дълъг експоатационен начин на живот. Външна топло и шумо изолация от каменна вата с дебелина от 10 см., подсигуряваща цялостна изолация от външната среда. Тухлени зидове 38 см, изградени с керамични блокове на 'Wienerberger' с най-висок коефицент на звукоизолация, пожарозащита, здравина, микроклимат, ниска равновесна влажност, екологичност и дълготрайност. Вътрешна тухлена зидария от 12 и 25 см в комбинация с минерална вата и гипсокартотени профили от най-висок клас на марките 'Isover' и 'Rigiprofil', допринасащя за цялостна изолация и от вътрешната среда в сградата! Поставена е най-висок клас алуминиева, седемкамерна дограма от 'Alumil' с троен стъклопакет, подсигуряваща освен висока степен на топлоизолация, но и на шумоизолация!

    СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА ИМОТА:

    Апартаментът се издава с изградена уникална за страната хибридна система за отопление и охлаждане от 'Immergas', включваща хибриден-газов котел, термопомпа за възобновяема енергия, подово отопление и конвекторни-стенни тела, бойлер 160л., която система допринася за до 35% по-висока енергоефективност и съответно по-ниски месечни разходи за отопление и охлаждане. Положена е саморазливна замазка, предназначена за подово отопление. Санитарните помещения са с вградени универсални стенни структури от фирма Grohe и положена хидроизолация! Стените са с нанесени две ръце фина шпакловка, поставени ключове и контакти от фирма 'Legrand'.

    Сградата разполага с подземен паркинг и предлагаме опция за закупуване на закрити паркоместа САМО за собственици на имот в обекта.

    Компания 'Геострукт ЕООД' разполага с екип от професионалисти в сферата на интериорния дизайн и архитектурата. За максимално удобство на нашите клиенти предлагаме възможност за изготвяне на интериорен проект, довършителни дейности и завършване на имота до ключ.

    Подробна информация относно технически предимства и всички свободни имоти може да получите в сайта ни: https://geostruct.bg/ или се свържете с нас на тел. +359 889 53 53 93!

    Преглеждания на обявата: 42
  • Основна информация:
    Квадратура:241 кв.м
    Етаж:4-ти
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , С паркинг ,
    Цена: 567 125 EUR
    2353.21 EUR на кв.м
    Цената е без ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Инвеститор
Карта
Местоположение: град София, Витоша
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Инвеститор
ГЕОСТРУКТ ЕООД
град София, кв. Витоша, ул. 21-ви Век 61
www.geostruct.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на четеристайни апартаменти
Други обяви от ГЕОСТРУКТ ЕООД
Продава Офис 1 382 550 EUR

град София, Манастирски ливади
Продава 4-стаен 493 800 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 256 200 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 202 920 EUR

град София, Манастирски ливади
Продава 3-стаен 386 706 EUR

град София, Витоша
Подобни обяви
Продава 4-стаен 395 000 EUR

град София, Витоша
Продава 4-стаен 375 000 EUR

град София, Витоша
Продава 4-стаен 395 000 EUR

град София, Витоша
Продава 4-стаен 345 000 EUR

град София, Витоша
Продава 4-стаен 718 680 EUR

град София, Витоша