Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град София, Витоша, 53 кв.м, 92 910 EUR

  • Допълнителна информация:
    Партерен двустаен апартамент 53,23м2 със собствен двор 52,43м2, достъпна цена, отлично качество, доказан строител, перспективен район.

    Жилището е със западно изложение и прекрасна гледка към Витоша, на партерен етаж със собствен двор в новострояща се четириетажна сграда на етап начало на строителството и очаквано разрешение за ползване през 2025 г.

    Разпределение с посочени светли площи на помещенията:
    -антре 3,05 м2;
    -дневна с кухненски бокс и трапезария 21,70 м2;
    -спалня 12,59 м2;
    -баня с тоалетна 2,94 м2;
    -склад 0,83 м2;
    -двор 52,43 м2.

    Апартаментът се предава със стени и тавани на машинно-гипсова мазилка, с допълнителна шумоизолация на преградните стени между отделните апартаменти. Подът е с плаваща циментно-пясъчна замазка с шумоизолираща мембрана. Терасата е с първокачествен мразоустойчив гранитогрес, полиуретанова хидроизолация и висококачествена силиконова мазилка. ВиК инсталацията е предвидена с полипропиленови тръби, до тапа, канализацията изпълнена със специализирани, шумопоглъщащи PVC тръби, до точка. Ел. инсталацията е Schneider, изцяло изградена с монтирани ключове, контакти, монтирано апартаментно табло. Апартаментът се предава с изградено окабеляване за кабелна телевизия, телефон, интернет, СОТ и звънчева и домофонна инсталация. Предвидени са инверторни климатици General Fujitsu, монтирани във всяко жилищно помещение, включени в крайната цена на жилището.

    Сградата се отличава с функционалност, високо качество и стил. Вертикалните градини към всяка тераса са с капково напояване и умно управление. Сградата е част от комплекс от бутикови сгради и е без задължителни такси обслужване, а процентът на общите части е абсолютният минимум. В комплекса могат да бъдат закупени самостоятелни подземни гаражи и надземни паркоместа. Към всяка сграда има детска площадка.

    Сградата като част от целия комплекс е изградена с най-висок клас материали. Конструкцията е монолитна стоманобетонна, външните и преградните стени са зидария с керамична тухла Porotherm Winerberger, преградните стени на апартаментите са двоен зид, топлоизолацията е 10 см каменна вата. Фасадата е предвидена с облицовка от немски керамични клинкерни тухли (естествена керамика) с най-високото качество в Европа, с висока устойчивост на атмосферни влияния, и с допълнителна влаго, мразо и шумоизолация, пожароустойчивост, дълготрайност и енергоефективност. Дограмата е 7-камерена PVC Rehau, с троен, подсилен шумоизолазионен стъклопакет и слънцезащитно покритие - 4 сезона, флоат, ниско емисионно Ка стъкло. Предвидени са блиндирани входни врати Solid, с външна, пожароустойчива касова брава.

    Общите части на сградата са проектирани с настилки от гранитогрес и гранит, парапетите - стъклo и ковано желязо, а стените и таваните на латекс. Асансьорите са висок клас Schindler, просторни и с осигурен достъп на хора с увреждания.

    Стилно външно озеленяване, детски площадки, обезопасен паркинг за велосипеди, ограда 1.80 м и жив плет от вечнозелени растения, удобен достъп за хора с увреждания са други акценти на сградата и комплекса.

    Намира се в бързоразвиващия се и модерен кв. Витоша, на по-малко от 200 м от бъдещата метростанция, одобрена от ПУП на Столична община. В района има множество детски градини, училища и детски площадки, на пешеходно разстояние е от две големи търговски вериги, както и множество заведения, с бърза връзка до центъра на града и до околовръстното шосе, близо до Студентски град и университети, до спирки на редовен обществен транспорт.

    Жилище с достъпен лукс и функционалност на висококонкурентна цена в перспективен район на София!

    Предвидени са гъвкави схеми на плащане и възможност за финансиране.
    Цена: 92910 евро с ДДС

    Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
    Оферта 1774

    Преглеждания на обявата: 102
  • Основна информация:
    Квадратура:53 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Контрол на достъпа , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 92 910 EUR
    1753.01 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • АНЕТИ
      град София, кв.Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 18, оф.4 (до АВ)
      www.aneti.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град София, Витоша
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АНЕТИ
град София, кв.Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 18, оф.4 (до АВ)
www.aneti.bg
Профил на агенцията
Брокер: Консултант продажби - гр.София, кв.Гео Милев, ул.Елисавета Багряна 18
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от АНЕТИ
Продава Парцел 65 000 EUR

Солун, Гърция
Продава Къща 265 000 EUR

Солун, Гърция
Продава 3-стаен 427 080 EUR

град София, Бояна
Продава Парцел 69 900 EUR

град София, Люлин 6
Продава Парцел 224 000 EUR

град София, Люлин 3
Подобни обяви
Продава 2-стаен 129 000 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 166 500 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 139 000 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 119 990 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 135 000 EUR

град София, Витоша