Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Мезонет в град София, Витоша, 107 кв.м, 119 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 486 или 02 425 68 48 и цитирайте референтния номер на имота: Sfa 83526.

    Отговорен брокер: Стойчо Бугов

    Просторен и добре поддържан имот в квартал Витоша в София. Жилищната площ е разпределена на две нива, предлагайки решение на жилищните Ви нужди или възможност за реализация на бизнес идеи. Универсален имот за тези, които търсят както жилищни, така и търговски възможности. Притежава статут на ателие в което може да се живее.

    Имотът разполага с два отделни входа към партерното ниво и сутерена, като е възможно ползването на двете нива да бъде напълно независимо.

    Партерно ниво (38.66 кв.м. застроена площ): едно-пространствено помещение разпределено между, спален кът, трапезария, кухненски бокс и баня с тоалетна/качествена санитария и фаянс.

    Сутеренно ниво (58.31кв.м. + 10.34 кв.м. общи части ): три отделни помещения, оборудвани с малки прозорци, внасящи естествена светлина, завършени с подове от ламиниран паркет и теракота, налични изводи за канализация и вода, възможно е изграждането на отделен кухненски бокс и санитарно помещение.

    Довършителните работи включват подове - ламиниран паркет, алуминиева дограма, стени - латекс. Обзавеждането може да разгледате в галерията.

    Има възможност за паркиране на автомобил във вътрешния двор на сградата. Близката метростанция е само на 14 минути пеша, което осигурява удобни транспортни възможности за ежедневното придвижване до работа или за разглеждане на града.

    В случай на спешна медицинска помощ болницата е само на 8 минути пеша, което гарантира спокойствието на жителите. За ежедневните нужди супермаркетът е удобно разположен само на 4 минути, а до банка и ресторант може да се стигне за същото време. Любителите на фитнеса ще намерят фитнес център на 7 минути пеша, а тези, които искат да се насладят на зеленина, могат да посетят близкия парк също само на 7 минути.

    Имотът предлага чудесна възможност за солидна инвестиция за тези, които търсят нов дом или търсят решение за развитие на бизнес в квартала. Не пропускайте да се възползвате от тази фантастична възможност да притежавате имот в район с високо търсене. Свържете се с нас още днес, за да насрочите оглед или за повече информация.

    Оглед на имота
    Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

    Резервация на имота
    Имотът може да бъде резервиран и свален от ...

    Преглеждания на обявата: 94
  • Основна информация:
    Квадратура:107 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Обзаведен ,
    Цена: 119 000 EUR
    1112.14 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Витоша
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
град София, кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
www.BulgarianProperties.bg
Профил на агенцията
Брокер: Стойчо Бугов - София, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на мезонети
Други обяви от БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
Продава 4-стаен 410 088 EUR

град София, Дианабад
Продава 4-стаен 179 003 EUR

град София, Надежда 4
Продава 3-стаен 193 034 EUR

град София, Овча купел
Продава Парцел 130 000 EUR

град София, с. Мрамор
Продава 3-стаен 154 856 EUR

град София, Малинова долина
Подобни обяви
Продава Мезонет 349 000 EUR

град София, Витоша
Продава Мезонет 750 000 EUR

град София, Витоша
Продава Мезонет 298 000 EUR

град София, Витоша
Продава Мезонет 204 168 EUR

град София, Витоша
Продава Мезонет 290 000 EUR

град София, Витоша