Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Габрово, с. Гостилица, 150 кв.м, 119 950 EUR

  • Допълнителна информация:
    Сгушен в очарователното село Гостилица, този изключителен имот е чудесна бизнес инвестиция

    Гостилица е село, обгърнато от артистичното докосване на природата и се гордее с пейзаж, украсен с хълмисти хълмове, живописни котловини и спиращи дъха дерета. Величествени дъбови дървета са високи, обгръщайки селото в наметало на спокойствие. Само на един хвърлей ви очаква борова гора, която ви кани да разгледате нейните скрити чудеса. Ще откриете ливади, пасища и земеделски ниви, които се простират докъдето ви стига погледът, а близката река Янтра примамва любителите на риболова, ловците и запалените туристи да се отдадат на страстта си.

    Кацнал на високо, имотът ви предоставя гледка точно над центъра на селото. Тук ще намерите не една, а две напълно реновирани къщи, споделящи щедър парцел от 1200 квадратни метра. Когато влезете в главната къща, пред очите ви се разкрива свят на разкош. Голям основен апартамент, с дрешник и климатик за целогодишен комфорт, очаква щастливия си нов собственик. Две допълнителни спални и баня предлагат достатъчно пространство за семейството и гостите. Чудесната кухня предоставя платно за кулинарно творчество, с достатъчно място, за да я превърнете в напълно развита трапезария. Уютната всекидневна допълва това убежище на елегантността. И нека не забравяме привлекателната камина, идеална за онези уютни вечери, прекарани с любимите хора.

    Но това не е всичко. Очарователна двуетажна къща за гости ви очаква точно до главаната къща. Тя предлага приятно бягство за гоститеви и е идеална за отдаване под наем. С две всекидневни, кухня, спалня и баня, това идилично убежище предлага спираща дъха гледка и две камини, осигуряващи топлина и комфорт през цялата година. Това многофункционално пространство е идеално за тези, които обмислят начинание на Airbnb. Освен това страхотен бар, украсен с двойни врати, които се отварят към градината, осигурява изискана обстановка за почивка и забавление. Освен това има удобен покрит паркинг, който е на ваше разположение.

    И двете къщи са много добре поддържани и са готови за нанасяне. Вашата визия може наистина да оживее в този прекрасен имот, което ви позволява да създадете индивидуален оазис, съобразен с вашите уникални желания.

    Гостилица, обичана както от чужденци, така и от българи, разполага с множество удобства. От очарователни барове до местни магазини, всичко от което се нуждаете е на една ръка разстояние. Отличните транспортни връзки с близките градове като Велико Търново, Дряново, Габрово и Севлиево осигуряват удобство и лесен достъп през цялата година.

    Този забележителен имот в Гостилица е олицетворение на лукс и спокойствие. Заобиколен от шедьовър на природата и предлагащ две реновирани къщи с невероятна гледка към планината, той предоставя несравнима възможност за пълноценен и релаксиращ живот. Обаянието на това българско бижу е просто неустоимо.

    Красиво местоположение на селото

    Непосредствена близост до града

    Две къщи

    Напълно реновиран

    Механа

    Възможност за басейн

    Паркинг в двора

    Каменна ограда

    Асфалтов път

    Лесен целогодишен достъп

    5390064

    Преглеждания на обявата: 166
  • Основна информация:
    Квадратура:150 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , С паркинг , Обзаведен ,
    Цена: 119 950 EUR
    799.66 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Габрово, с. Гостилица
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЯНТРА ХОУМС
град Велико Търново, Пл. 'Славейков' 7
www.yantrahomes.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ЯНТРА ХОУМС
Продава Къща 199 900 EUR

град Велико Търново, Варуша
Продава Къща 111 600 EUR

град Велико Търново, Варуша
Продава Къща 47 940 EUR

с. Михалци, област Велико Търново
Продава Къща 260 000 EUR

град Велико Търново, Стара част
Продава Къща 37 200 EUR

с. Обединение, област Велико Търново
Подобни обяви
Продава Къща 85 000 EUR

с. Гостилица, област Габрово
Продава Къща 34 800 EUR

с. Гостилица, област Габрово
Продава Къща 49 000 EUR

с. Гостилица, област Габрово
Продава Къща 49 000 EUR

с. Гостилица, област Габрово
Продава Къща 33 000 лв.

с. Гостилица, област Габрово