Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град Пловдив, Изгрев, 60 кв.м, 52 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    код.62634.Тристаен маломерен панел 60м2. Жилището се състои от хол с кухненски бокс, две самостоятелни спални, баня и тоалетна поотделно. Дограмата е златен дъб, настилките са ламиниран паркет и теракот. Мокрите помещения са с фаянс и теракот. Блиндирана входна врата. Кухненските шкафове са нови и съвременни. Поставена е и вътрешна изолация. Имотът се продава напълно обзаведен заедно с бетонен гараж 30 кв.м. пред входа на блока. Апартаментът се намира на комуникативно място, близо до спирки на градския транспорт, зад Евроком, между две училища Симон Боливар и Димчо Дебелянов бокс, две самостоятелни спални, баня и тоалетна поотделно. Дограмата е златен дъб, настилките са ламиниран паркет и теракот. Мокрите помещения са с фаянс и теракот. Блиндирана входна врата. Кухненските шкафове са нови и съвременни. Поставена е и вътрешна изолация. Апартаментът се намира на комуникативно място, близо до спирки на градския транспорт, зад Евроком, между две училища Симон Боливар и Димчо Дебелянов

    * Квартал Изгрев се намира в район Източен на град Пловдив и е най-крайната урбанизирана територия в източна посока, на южния бряг на Марица. Кварталът е изграден в края на 70-те години на ХХ век. Новата му част се състои от ниски панелни блокове, пет и осем етажни, а на улица Преспа има 6 жилищни гиганта, 2 от които са с 22 етажа. Старата част на квартала е застроена с малки тухлени кооперации между Цариградско шосе и улица Храбрец . Границите на Изгрев на юг е Цариградско шосе, а на запад е Столипиново. Разделителната линия между двата квартала минава по улица Ландос с продължение по улица Храбрец до Специализираното училище Проф. Д-р Ст. Белинов . Източните предели на квартала достигат промишлената зона и дъгата на Околовръстното шосе, а на север граничи с реката. Квартала има добре поддържана инфраструктура и удобни транспорти връзки чрез няколко автобусни линии (6,21,22,26,36,66, 116). В Изгрев се намира единствената църква в Източен храма Св. Пророк Илия . Квартала се обслужва от 6-о полицейско управление, пощенски клон 4006 и медицински център Изток . Кварталът разполага с 6 детски градини,1 детска ясла и 3 училища. Населен е с ромско население, а в началните части в южната част военни и бивши военни.

    ** За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
    КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.

    Преглеждания на обявата: 42
  • Основна информация:
    Квадратура:60 кв.м
    Етаж:8-ми
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Панел
    Особености:Асансьор , С гараж , С паркинг , Обзаведен , Саниран ,
    Цена: 52 000 EUR
    866.66 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Пловдив, Изгрев
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КОНТИНЕНТАЛ
град Пловдив, ул. Л. Каравелов 8б
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от КОНТИНЕНТАЛ
Продава Парцел 17 000 лв.

с. Татарево, област Пловдив
Продава Парцел 23 000 EUR

гр. Перущица, област Пловдив
Продава Парцел 145 000 лв.

с. Граф Игнатиево, област Пловдив
Продава Земеделска земя 9 800 EUR

с. Ново село, област Пловдив
Продава Къща 39 500 лв.

с. Върбен, област Пловдив
Подобни обяви
Продава 3-стаен 71 000 EUR

град Пловдив, Изгрев
Продава 3-стаен 48 500 EUR

град Пловдив, Изгрев
Продава 3-стаен 54 000 EUR

град Пловдив, Изгрев
Продава 3-стаен 98 999 EUR

град Пловдив, Изгрев
Продава 3-стаен 93 999 EUR

град Пловдив, Изгрев