Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Добрич, гр. Балчик, 125 кв.м, 159 900 EUR

  • Допълнителна информация:
    САМО в СМЕНИ АДРЕСА!!! НАМАЛЕНА ЦЕНА от 169 000 евро!!!

    Предлагаме Ви да станете собственик на едно изключително бижу сред зеленина и птичи песни на 5 минути от плажовете на Албена и 20 минути от Варна.

    Двуетажна къща масивно строителство е разположена в собствен парцел от 610 кв.м. Къщата е с разгъната застроена площ от 125 кв.м (62.5 кв.м на етаж) и има следното разпределение:

    - на първи етаж са разположени светла и просторна дневна обособена на кътове от трапезария, кухненска част и хол с мека мебел, входно антре, тоалетна, килер под стълбището и стълбищна площадка към втори етаж. От дневната се излиза на веранда в двора, на която можете да пиете сутрешното кафе или да разпускате след работния ден.
    - на втори етаж са разположени коридор, баня със санитарен възел, три спални, едната от които със собствена баня. От едната спалня се излиза на собствена просторна тераса с гледка към хълмовете в района. Едната стая в момента се ползва като кабинет, а другата за дрешник, но всеки нов собственик може да ги обособи отново в спални или според нуждите си.
    Къщата се продава полуобзаведена, с чисто нова кухненска мебел, както и чисто нови хладилник, печка, котлони, аспиратор, бойлер и климатици в гаранция. При желание срещу допълнително заплащане може да бъде оставена във вида от снимките. Къщата е изцяло отремонтирана със сменени ЕЛ и ВиК, шумо, топло и хидроизолирана, с PVC дограма и с подменени вътрешни и външни настилки. Изцяло изрядни документи, готови за сделка. Въведена е в експлоатация 2010-та година. Налични партиди за ток и вода, интернет и СОТ.

    Дворът е равен, ограден, озеленен с райграс, в него има поставена чисто нова барака за инвентар с площ 9 кв.м., обособено паркомясто, както и страничен вход, който може също да ползвате за паркиране или да предвидите част от парцела за построяване на още една къща със самостоятелен подход към нея.

    Къщата се намира в самото село с лесен асфалтов достъп, незакрита и незасенчена от други по-високи сгради, прекрасно открито място с въздух и панорама, което прави този дом едно изключително място за целогодишно живеене или почивка на 5 минути от златистите плажове на кк Албена, Кранево, Балчик, както и на 20-30 минути от центъра на Варна.

    Агенция СМЕНИ АДРЕСА предлага и други подобни имоти, с което улеснява избора Ви, предлага допълнителни услуги от оформяне на документи и вадене на разрешителни до построяване и обзавеждане на Вашия нов дом, съдейства за отпускане на кредити при най-добри условия, извършва обстойна юридическа проверка на имотите и изготвя всички необходими документи за сделка. За повече информация и огледи не се колебайте да се свържете с мен, като цитирате КОД: 010260

    СМЕНИ АДРЕСА с НАС, докато другите все още търсят!

    Преглеждания на обявата: 27
  • Основна информация:
    Квадратура:125 кв.м
    Двор:-
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 159 900 EUR
    1279.2 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • СМЕНИ АДРЕСА ЕООД
      град Варна, гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 112, ет. 3, офис 12
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Добрич, гр. Балчик
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
СМЕНИ АДРЕСА ЕООД
град Варна, гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 112, ет. 3, офис 12
Профил на агенцията
Брокер: Калин Кунчевски - гр.Варна,ул.Владислав Варненчик 112, ет.3, офис 12
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от СМЕНИ АДРЕСА ЕООД
Продава 3-стаен 84 990 EUR

град Варна, Владислав Варненчик 1
Продава 3-стаен 159 900 EUR

град Варна, Център
Продава 3-стаен 85 000 EUR

град Варна, Владислав Варненчик 1
Продава 2-стаен 44 500 EUR

гр. Бяла, област Варна
Продава Парцел 50 000 EUR

град Варна, м-т Сълзица
Подобни обяви
Продава Къща 222 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Продава Къща 169 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Продава Къща 170 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Продава Къща 169 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Продава Къща 100 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич