Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 4-стаен в област Бургас, гр. Несебър, 147 кв.м, 135 500 EUR

  • Допълнителна информация:
    Предлаганият от агенция Капитал Естейт четиристаен апартамент се намира в град Несебър, местност Кокалу, на 14 минути пешеходно разстояние до плажа (1 060 метра) и спирка на градския транспорт. Имотът е много подходящ както за сезонно, така и за целогодишно ползване. Апартамент е разположен в комплекс от затворен тип с басейн, намира се на втори етаж в сградата, с обща площ от 146,70 кв.м. (застроена 127,21 кв.м.). Състои се от просторна дневна, отделна кухня с трапезария, две спални, две бани с тоалетни, коридор и три тераси, две от които имат панорамна гледка към басейна. Подови настилки и стенно покритие: Апартаментът се продава обзаведен по дизайнерски проект с качествени мебели и електроуреди, има климатик във всяка стая, душ-кабина във всяка баня, стените са боядисани с латекс. Имотът има три изложения изток, юг и запад. В цената не са включени личните вещи, които се виждат на снимките. В сградата няма асансьор. Според мнението на агенция Капитал Естейт, това е един от най-добрите и най-качествени апартаменти в Несебър сред тези, които са обявени за продажба. Tакса поддръжка: 7 EUR/кв.м. Етап на строителство: Разрешение за ползване, Акт 16.

    Две от предимствата при покупка на този апартамент:
    1. Местоположение: Несебър е популярен туристически курорт, който привлича хора от целия свят. Апартамент в този район гарантира лесен достъп до морския бряг, плажове, ресторанти, магазини и други удобства както за постоянно живеене, така и за ваканция.
    2. Просторни стаи и обща площ: Апартаментът разполага с три стаи и обща площ от 146,70 кв.м. Такъв размер на жилището е подходящ за семейства или хора, които ценят голямата площ и комфорт. Имотът има потенциал и като добра инвестиция за отдаване под наем.

    Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота.

    Преглеждания на обявата: 14
  • Основна информация:
    Квадратура:147 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 135 500 EUR
    921.76 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
      град Бургас, Бургас, ул.Васил Априлов 18, ет.1
      capitalestate.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Несебър
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
град Бургас, Бургас, ул.Васил Априлов 18, ет.1
capitalestate.bg
Профил на агенцията
Брокер: Иван Василев - гр.Несебър, ул.Иван Вазов 4, партерен етаж
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на четеристайни апартаменти
Други обяви от КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
Продава 3-стаен 105 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава Магазин 102 300 EUR

гр. Карнобат, област Бургас
Продава Парцел 12 400 EUR

с. Александрово, област Бургас
Продава Хотел 8 520 000 EUR

гр. Черноморец, област Бургас
Продава Къща 45 000 EUR

с. Горско Косово, област Велико Търново
Подобни обяви
Продава 4-стаен 154 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 4-стаен 400 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 4-стаен 155 550 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 4-стаен 135 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 4-стаен 333 600 EUR

гр. Несебър, област Бургас