Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град София, Манастирски ливади, 80 кв.м, 235 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Агенция за недвижими имоти ЕВРОДОМ ЕООД предлага на вашето внимание тристаен (непреходен) апартамент в малка жилищна кооперация, намиращ се в кв. Манастирски Ливади - Запад. Апартаментът е разположен на първи жилищен етаж над гаражи и търговски обект, с чиста жилищна площ от 72.2 кв./м. и 3.3% идеални части от общите части на сградата. В цената на имота е включен и голям склад(мазе) с площ от 7.5 кв./м. Изложението на жилището е изцяло южно със следното функционално разпределение: коридор, всекидневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, две тераси, баня с тоалетна, както и прилежащото широко мазе. Коридора е просторен и позволява да се обособи дрешник. В апартамента има инсталация за локално парно с електрическо котле. Жилището се предлага частично обзаведено-кухнята е с вградени електроуреди(фурна, керамичен плот, абсорбатор, пералня и хладилник); банята е цялостно оборудвана, монтиран е ималък енергоспестяващ трифазен проточен бойлер STIEBEL ELTRON, който захранва с гореща вода банята и кухнята.
    Сградата е тухлена ивъведена в експлоатация 2008 година. Има асансьор. Достъпът е контролиран с чип.
    Местоположението е комуникативно, непосредствено до основни пътни артерии - бул България , бул. Тодор Каблешков , Околовръстен пъти природен парк Витоша . В района има добре изградена транспортна инфраструктура, спирките на градския транспорт: колелото на трамвайни линии- 7 и 27, автобусни линии - 64, 304 и др. В близост до сградата са локализирани: Бизнес-център BELISIMO и други, МБАЛ Св. София , разнообразни търговски обекти - МОЛ България , Jumbo, Billa, Lidl, Kaufland, Фантастико, CBA Супермаркет, Бурлекс, КАМ Маркет, 345 (денонощен), малки бутикови пекарни; детски площадки, уреди за стрийт фитнес за кардио и силови тренировки на открито, мини футболно/баскетболно игрище, спортни зали, места за забавление и отдих, и др. Не е без значение и факта, че кварталът е част от изграждащия се Зелен ринг на София, който ще предоставя безпрепятствен вело и пешеходен достъп между кварталите на града и ще се използва за здравословно придвижване, разходка, почивка и туризъм, както и като място за културни, спортни и образователни събития.
    С удобната си локация, имотът е изключително подходящ, както за живеене, така и за инвестиция като дългосрочен наем или Airbnb.
    При интерес можете да се обадите на посочените телефони на агенцията.

    Преглеждания на обявата: 57
  • Основна информация:
    Квадратура:80 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , Контрол на достъпа ,
    Цена: 235 000 EUR
    2937.5 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Манастирски ливади
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕВРОДОМ
град Сливен, ул.НиколаКарев 3
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ЕВРОДОМ
Продава 4-стаен 190 000 лв.

град Сливен, Център
Подобни обяви
Продава 3-стаен 160 000 EUR

град София, Манастирски ливади
Продава 3-стаен 250 000 EUR

град София, Манастирски ливади
Продава 3-стаен 281 250 EUR

град София, Манастирски ливади
Продава 3-стаен 255 000 EUR

град София, Манастирски ливади
Продава 3-стаен 225 000 EUR

град София, Манастирски ливади