Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град София, Витоша, 59 кв.м, 93 053 EUR

  • Допълнителна информация:
    Двустаен апартамент 59,01 м2, достъпна цена, отлично качество, доказан строител, перспективен район.

    Жилището е със западно изложение и прекрасна гледка към Витоша, на партерен етаж с балкон в новострояща се четириетажна сграда на етап начало на строителството и очаквано разрешение за ползване през 2025 г.

    Разпределение с посочени светли площи на помещенията:
    -антре 3,05 м2;
    -дневна с кухненски бокс и трапезария 24,37 м2;
    -спалня 12,52 м2;
    -баня с тоалетна 2,94 м2;
    -склад 0,83 м2;
    -балкон 1,93 м2.

    Апартаментът се предава със стени и тавани на машинно-гипсова мазилка, с допълнителна шумоизолация на преградните стени между отделните апартаменти. Подът е с плаваща циментно-пясъчна замазка с шумоизолираща мембрана. Терасата е с първокачествен мразоустойчив гранитогрес, полиуретанова хидроизолация и висококачествена силиконова мазилка. ВиК инсталацията е предвидена с полипропиленови тръби, до тапа, канализацията изпълнена със специализирани, шумопоглъщащи PVC тръби, до точка. Ел. инсталацията е Schneider, изцяло изградена с монтирани ключове, контакти, монтирано апартаментно табло. Апартаментът се предава с изградено окабеляване за кабелна телевизия, телефон, интернет, СОТ и звънчева и домофонна инсталация. Предвидени са инверторни климатици General Fujitsu, монтирани във всяко жилищно помещение, включени в крайната цена на жилището.

    Сградата се отличава с функционалност, високо качество и стил. Вертикалните градини към всяка тераса са с капково напояване и умно управление. Сградата е част от комплекс от бутикови сгради и е без задължителни такси обслужване, а процентът на общите части е абсолютният минимум. В комплекса могат да бъдат закупени самостоятелни подземни гаражи и надземни паркоместа. Към всяка сграда има детска площадка.
    Сградата като част от целия комплекс е изградена с най-висок клас материали. Конструкцията е монолитна стоманобетонна, външните и преградните стени са зидария с керамична тухла Porotherm Winerberger, преградните стени на апартаментите са двоен зид, топлоизолацията е 10 см каменна вата. Фасадата е предвидена с облицовка от немски керамични клинкерни тухли (естествена керамика) с най-високото качество в Европа, с висока устойчивост на атмосферни влияния, и с допълнителна влаго, мразо и шумоизолация, пожароустойчивост, дълготрайност и енергоефективност. Дограмата е 7-камерена PVC Rehau, с троен, подсилен шумоизолазионен стъклопакет и слънцезащитно покритие - 4 сезона, флоат, ниско емисионно Ка стъкло. Предвидени са блиндирани входни врати Solid, с външна, пожароустойчива касова брава.

    Общите части на сградата са проектирани с настилки от гранитогрес и гранит, парапетите - стъклo и ковано желязо, а стените и таваните на латекс. Асансьорите са висок клас Schindler, просторни и с осигурен достъп на хора с увреждания.

    Стилно външно озеленяване, детски площадки, обезопасен паркинг за велосипеди, ограда 1.80 м и жив плет от вечнозелени растения, удобен достъп за хора с увреждания са други акценти на сградата и комплекса.

    Намира се в бързоразвиващия се и модерен кв. Витоша, на по-малко от 200 м от бъдещата метростанция, одобрена от ПУП на Столична община. В района има множество детски градини, училища и детски площадки, на пешеходно разстояние е от две големи търговски вериги, както и множество заведения, с бърза връзка до центъра на града и до околовръстното шосе, близо до Студентски град и университети, до спирки на редовен обществен транспорт.

    Жилище с достъпен лукс и функционалност на висококонкурентна цена в перспективен район на София!

    Предвидени са гъвкави схеми на плащане и възможност за финансиране.
    Цена: 93059 евро с ДДС

    Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се! Оферта 1775

    Преглеждания на обявата: 97
  • Основна информация:
    Квадратура:59 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Контрол на достъпа , В затворен комплекс ,
    Цена: 93 053 EUR
    1577.16 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • АНЕТИ
      град София, кв.Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 18, оф.4 (до АВ)
      www.aneti.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град София, Витоша
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АНЕТИ
град София, кв.Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 18, оф.4 (до АВ)
www.aneti.bg
Профил на агенцията
Брокер: Консултант продажби - гр.София, кв.Гео Милев, ул.Елисавета Багряна 18
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от АНЕТИ
Продава 3-стаен 89 900 EUR

град Перник, Изток
Продава Къща 479 580 EUR

град София, с. Панчарево
Продава Парцел 29 900 EUR

град София, Люлин 6
Продава 3-стаен 315 360 EUR

град София, Бояна
Продава Парцел 120 000 EUR

Солун, Гърция
Подобни обяви
Продава 2-стаен 119 990 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 151 800 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 97 367 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 140 000 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 149 869 EUR

град София, Витоша