Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град Хасково, Център, 88 кв.м, 97 790 EUR

  • Допълнителна информация:
    ЕРА Имоти-Хасково ви представя най-новото бижу на гр. Хасково.
    Готова,завършена сграда пред АКТ 16
    Един истински шедьовър на лукса и архитектурата.
    Royal Residence 1
    Апартамент N6 на първи висок жилищен етаж със следното разпределение: коридор,баня и тоалетна,складово помещение, хол- трапезария и кухненски кът на едно с излаз на тераса към посока юг.апартаментът също така разполага и с две уютни просторни спални.
    Комплексът е разположен в първа зона в центъра на града, в най-желания район - на града, в тиха и спокойна среда за живеене! Районът предлага отлична инфраструктура. Градският театър, училища, детски градини, здравни заведения, бизнес имоти, банки, магазини, развлекателни заведения, паркове за отдих, както и най-големият пазар за стоки и храни са на броени метра от сградата. Комплексът отговаря на най-новите тенденции в изграждането на модерни и функционални жилищни сгради. Проектът постига оптимална слънчевост на жилищата. Вътрешното разпределение не допуска начупени, работещи за обзавеждане и обитаване на пространства. Апартаментите са функционални с възможност за пълно усвояване на площта.

    Сградата се състои от 7 етажа и се предлага разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, с квадратури от 45 до 150 кв.м., магазини с площ от 25 до 165 кв.м. и подземни паркоместа, които са необходими за задоволяване на нуждите на световните семейства. Жилищният комплекс разполага с озеленен вътрешен двор, зони за отдих и детска площадка.

    Комплексът е с впечатляваща архитектура и предлага всичко ново, от което има нужда от едно семейство - спокойствие, сигурност, уют, паркова среда и зеленина, които предлагат възможност за разходка и спорт в близост до комплекса.

    Материалите, които се използват са с най-високо качество, при строежа не са правени абсолютно никакви компромиси!
    Има заложено оборудване за газификация и климатична инсталация във всеки апартамент. Обектите се издават в следния вид: ВиК инсталации/изпълнени на ниво тапа/, електроинсталации, звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, мълниезащитна инсталация - всички в напълно завършен вид. Гладка вътрешна мазилка със шпакловка, бани и санитарни възли на мазилка и замаска, вътрешна стандартна дограма и външна ПВЦ дограма с троен стъклопакет, ВИСОК КЛАС БЛЕНДИРАНИ ВХОДНИ ВРАТИ, общи части в напълно завършен вид, изпълнени с ВИСОК КЛАС ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ и ВИСОК КЛАС ПОДОВИ НАСТИЛКИ С КАМЪК ТРАВЕРТИН.

    Приятна среда за живеене и здравословен климат - това е качеството, което прави един дом уютен, а стените му придават усещане за комфорт и сигурност. Заложили сме на топлоизолационната система на BAUMIT, която действа като перфектна защита от атмосферни влияния. Повърхностите и вътрешните стени ще бъдат изпълнени с най-новата система за вътрешна мазилка - КЛИМА УАЙТ, която регулира влагата и създава приятен и здравословен вътрешен климат.
    Сградата ще се изплаща под надзора на BAUMIT.

    ПВЦ дограма REHAU, евродизайн 70мм. 5 камерен профил с право крило, врата ZT - Обков панти - MACO-master dinamika, брави - Orec, цвят двустранно фолиран 1980L, тъмен антрацит. Троен стъклопакет - 4+4+4/32 Ка/бяло/Sunglass(високоенергийно) Поставянето ще се изпълнява под надзора на REHAU.

    За фасадата на сградата и общите, идеални части е използван най-висококачествен камък - ТРАВЕРТИН. Всички парапети с ГОРЕЩО ПОЦИНКОВАНО КОВАНО ЖЕЛЯЗО.

    Оферта 6800103

    Преглеждания на обявата: 85
  • Основна информация:
    Квадратура:88 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 97 790 EUR
    1111.25 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Хасково, Център
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА-ХАСКОВО
град Хасково, бул.,,Г.С.Раковски,,9
www.era.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ЕРА-ХАСКОВО
Продава 3-стаен 88 075 EUR

град Хасково, Орфей
Продава Парцел 103 000 EUR

град Хасково, Младежки хълм
Продава Къща 279 300 EUR

град Хасково, Младежки хълм
Продава Многостаен 129 900 лв.

град Хасково, Училищни
Продава Къща 279 300 EUR

град Хасково, Младежки хълм
Подобни обяви
Продава 3-стаен Цена при запитване

град Хасково, Център
Продава 3-стаен 200 000 EUR

град Хасково, Център
Продава 3-стаен 96 768 EUR

град Хасково, Център
Продава 3-стаен Цена при запитване

град Хасково, Център
Продава 3-стаен 193 000 лв.

град Хасково, Център