Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Пловдив, с. Марково, 276 кв.м, 450 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Еднофамилна, луксозна двуетажна къща, с Акт 16 в Марково. От всички страни на къщата и двора се откриват уникални гледки към град Пловдив и планина Родопи. Разпредлението е следното :
    - Първият етаж на къщата се състои от: входно антре, тоалетна, килер, просторна всекидневна с кухня и трапезария, сервизно помещение под стълбищната част, веранда за отдих с място за барбекю зона, гараж за две коли. Целият първи етаж е с френски прозорци, осигуряващи достатъчно светлина и прекрасна панорамна гледка.
    - Вторият етаж се състои от: главна спалня с дрешник и баня с тоалетна към нея, две по-малки спални, баня с тоалетна между тях, коридор, обособено място за перално помещение, три тераси.
    Просторният двор дава големи възможности за домашен уют, може да се превърне в любимото място за отдих и релакс на своите обитатели с идеи за аранжиране на зеленина, градинска мебел, люлки, детска площадка, насаждения и др. за създаване на собствен оазис.

    Къщата е изградена от стоманобетонна конструкция с дебелина на плоча 20 см. Армировъчна стомана 11 тона. Бетон клас С20/25 доставчик Хидробетон. Зидария - системно решение на Винербергер. Покрив Брамак. Аспирация чрез DuroVent. Вентилиране на покрива чрез вентилиращи керемиди със снегозадържаща скоба. Фасада - системно решение на Кнауф Инсулейшън, Фасадна топлоизолация с мазилка, облицовка от камък. Дограма с хидроизолационна лента системно решение SCHUCO. Стъклопакети: 4S+B+KA /6+4+4мм/ 44 мм. Обков: Roto nt. Входна врата произведена от Диадоорс с поцинкована стомана с UV защита. Гаражна врата произведена от Новоферм с дистанционно управление и ел. двигател. Отопление, охлаждане и загряване на битова топла вода системно решение на Вайсман. Термопомпа въздух/вода. Подово отопление - конвектори за стенен монтаж. Битови отпадъчни води - индивидуална пречиствателната станция,резервоар за пречистена вода.

    Село Марково се намира в полупланински район на 3.5 км южно от град Плодив в така наречената Родопска яка . Близостта му до града, мекият климат и природните забележителности оформят местността, като модерно предградие на Пловдив и обуславят по-високия интерес към недвижимите имоти там. Тук можете да забравите грижите и да усетите топлината на дома в подножието на Родопите, наслаждавайки се на красотата на незабравимия Пловдив. Станете част от тази приказка. Инвестиционната компания е с изградена репутация за качествено строителство.

    Инвестицията в недвижим имот е най-сигурният начин да съхраним парите си от инфлационно обезценяване. Направете го сега.
    ЕРА България е регистриран, кредитен посредник към БНБ и предоставя безплатна консултация и съдействие за най-добра оферта при финансиране на избрания от Вас имот.

    Оферта 5800123

    Преглеждания на обявата: 112
  • Основна информация:
    Квадратура:276 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 450 000 EUR
    1630.43 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Пловдив, с. Марково
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА ВИВА ПЛОВДИВ
град Пловдив, Пловдив, ул.'Георги С. Раковски' 30
era.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ЕРА ВИВА ПЛОВДИВ
Продава Парцел 130 000 EUR

с. Труд, област Пловдив
Продава 3-стаен 138 190 EUR

град Пловдив, Беломорски
Продава 1-стаен 101 500 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 4-стаен 160 700 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен 105 030 EUR

град Пловдив, Остромила
Подобни обяви
Продава Къща 234 000 EUR

с. Марково, област Пловдив
Продава Къща 259 900 EUR

с. Марково, област Пловдив
Продава Къща 212 000 EUR

с. Марково, област Пловдив
Продава Къща 282 660 EUR

с. Марково, област Пловдив
Продава Къща 283 500 EUR

с. Марково, област Пловдив