Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област София, с. Равно поле, 204 кв.м, 298 600 EUR

  • Допълнителна информация:
    SOFimot предлага на Вашето внимание три стилни, модерни и изключително висококачествено изпълнени еднофамилни редови къщи в луксозен нов квартал на с. Равно поле, Община Елин Пелин.

    Проектът се състои от две части с по три къщи, като първите три са вече построени и продадени. Изграждането на другите три къщи е предвидено да стартира през септември 2023, а Акт 16 за сградите се очаква до края на месец декември 2024 г.

    Финансирането на строителството е на 100% осигурено и по тази причина инвеститорът може да си позволи да предложи изключително гъвкава схема на плащане съобразена изцяло с нуждите на купувачите.

    Районът се отличава с чистия си въздух, множество топли минерални извори и благоприятства за една спокойна и здравословна атмосфера за живеене. В непосредствена близост до Голф клуб и СПА Света София - първото сертифицирано игрище в България с официален рейтинг от Европейската Голф Асоциация. Само на 20 минути от идеалния център на София и на 15 минути от Международно Летище София - едно изключително място както за живеене, така и за инвестиция.

    Кварталът е с напълно новоизградена инфраструктура, като са вече изпълнени всички необходими водопроводни, канализационни, газопреносни и електрически трасета, улично осветление, включително пътна комуникация.

    Всички строителни дейности се извършват изцяло от наш надежден партньор, доказал се през годините с десетки висококачествено завършени сгради и комплекси в София и страната.

    Къщите са изпълнени с монолитна скелетно-гредова стоманобетонна конструкция, състояща се от междуетажни подови конструкции: стоманобетонна плоча и вертикални носещи елементи стоманобетонни колони, стоманобетонни шайби. Външните ограждащи и вътрешните преградни стени са изградени от тухлена зидария.
    Използвани са най-висок клас материали и е подходено с внимание към всеки един детайл.

    Южен изглед

    Разкрива се голямата тераса на двора, както и слънчевата тераса на Първи етаж, достъпна от две от спалните на същия етаж. Излизането към голямата открита тераса е покрито от плочата на втория етаж и по този начин е осигурена частична защита от валежите.

    Северен изглед

    Разположени от северната страна са пешеходният вход, гаражът, както и двете прилежащи паркоместа към всяка една от сградите. Над входната врата на всяка сграда е предвидена козирка за защита от валежите.

    Жилищната група е решена като съвременна композиция с изчистена визия. Силно изнесените напред стрехи на двускатните покриви, които преминават от наклонената част към вертикалните стени между отделните сгради, създават усещане за уединение, уют и защита. Използвани са неутрални цветове от сивата гама за дограмата, стените, покрива, цокъла и терасите. Мекота и топлина внася обшивката с цвят и текстура на естествени дъски по стрехите и част от стените на всяка сграда.

    За удобството на живеещите в новият квартал, в непосредствена близост до жилищната група от къщи, се предвижда в озеленено пространство, изграждането на детски кът за игра и уютно място за релакс.

    В проекта се намира и новоизграденият параклис Свети Мина .

    Всяка къща се състои от две нива Партер и Първи етаж.

    Партерното ниво на сградите излиза директно на нивото на южните дворове, както и на нивото на гаражите и пешеходния вход.

    Партерното ниво на кота 0.00 м. със застроена площ 102,82 кв.м. включва:
    входно предверие
    зона дневна с трапезария
    зона кухня с кухненски остров
    стълбище
    коридор
    баня с тоалетна
    склад
    гараж за един автомобил
    техническо помещение
    открита тераса

    Дневната е решена като еднообемно пространство с трапезария и кухня, което допринася за богатото усещане на тези помещения. Южното изложение и остъкляването с витрини от пода до тавана придава чувство на безкрайност на обема на помещенията и внася максимално количество слънчева светлина.

    Откритата тераса, разположена в южната страна на имота е предназначена като място за отдих от забързаното ежедневие и заедно с озелененото пространство на въртешния двор допринасят да се постигне необходимата за еднофамилната къща интимност и уют.

    Първи етаж на кота +2.89 м с площ 101,73 кв.м. включва:
    родителска спалня с прилежащи баня с тоалетна, дрешник и балкон
    две детски спални, едната с балкон
    баня с тоалетна
    ниша за пералня и сушилня
    етажен коридор към стълбище

    Стълбището, банята и едната спалня са с изложение север, а двете по-големи спални се възползват от южното изложение и гледка към планината.

    Технически данни и характеристики на сградите:

    https://www.sofimot.bg/imoti/kashti/101124

    Преглеждания на обявата: 264
  • Основна информация:
    Квадратура:204 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Саниран ,
    Цена: 298 600 EUR
    1463.72 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област София, с. Равно поле
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
СОФИМОТ БГ
град София, кв. Лозенец, ул. Горски пътник 23А
https://www.sofimot.bg/
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от СОФИМОТ БГ
Продава 3-стаен 185 000 EUR

град София, Малинова долина
Продава 2-стаен 114 800 EUR

град София, Малинова долина
Продава 3-стаен 306 830 EUR

град София, Кръстова вада
Продава 2-стаен 126 500 EUR

град София, Малинова долина
Продава 2-стаен 114 650 EUR

град София, Малинова долина
Подобни обяви
Продава Къща 235 000 EUR

с. Равно поле, област София
Продава Къща 399 999 EUR

с. Равно поле, област София
Продава Къща 348 999 EUR

с. Равно поле, област София
Продава Къща 350 000 EUR

с. Равно поле, област София
Продава Къща 275 000 EUR

с. Равно поле, област София