Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град София, Толстой, 90 кв.м, 108 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Предлагаме нов тухлен тристаен апартамент в нова малка кооперация.
    Строителството ще започне през юни 2023 г. и ще бъде завършено през юни 2025 г.
    Местоположението е в район Надежда, квартал Военна рампа-запад, близо до булевард 'Рожен' и гара Север. Жилището се намира в тих район на 150 метра от булевард 'Рожен', в близост до 54-то СУ 'Свети Иван Рилски', Детска Градина 137 Калина Малина, спирки на градски/автобуси 26 и 85, трамваи 6, 11 и 12, пазар, магазини. То също е в близост до бъдеща метро-станция, част от перспективното разширение на линията на Софийското метро.

    Сградата е проектирана с 14 апартамента, включващи 2-стайни, 3-стайни и един 1-стаен/ателие/, надземни гаражи и открити паркоместа в двора на сградата. Предвидено е монтиране на хидравличен асансьор, а достъпът до сградата ще бъде осигурен посредством чип система. Ще бъде изградено окабеляване за интернет/телевизия/ и видеонаблюдение. Общите части и стълбищата ще бъдат от гранит, алуминиеви парапети ще бъдат монтирани. Дворът ще бъде ограден и озеленен според проекта. Апартаментите ще бъдат оборудвани с ПВЦ дограма 5-камерна 'Рехау' с двуплоскостно отваряне. Входната врата ще бъде блиндирана метална с покритие от МДФ в дървесен декор. На терасите ще бъдат монтирани алуминиеви парапети с троен стъклопакет, а подът ще бъде с гранитогрес, а бордовете на терасите - с варовик.

    Апартамент 1 се намира на втори етаж от общо шест етажа. Общата площ е 90,00 кв. м., а чистата жилищна площ е 78,50 кв. м. Разпределението включва дневна с кухненски бокс и излаз на тераса, тоалетна, баня с тоалетна, две самостоятелни спални, едната с излаз на тераса, и дрешник-мокро помещение. Апартаментът е изложен на юг и изток.

    Отоплението се осигурява чрез изводи за климатици. Жилището ще бъде окабелено за интернет/телевизия/, ще има топлоизолация от 10 см на външните стени, машинна мазилка 'Рьофикс' на стените, циментова замазка на пода. Дограмата ще бъде 5-камерна ПВЦ от 'Рехау', а покривните прозорци - 'Велукс' с троен стъклопакет. Покривът е изпълнен с бетонова плоча, топлоизолация, дървена обшивка, хидроизолация и битумни керемиди.

    Възможно е да закупите апартамента чрез ипотечен кредит или разсрочено плащане. Също така има възможност за закупуване на надземен гараж в кооперацията или надземно паркомясто в двора на сградата.

    Преглеждания на обявата: 136
  • Основна информация:
    Квадратура:90 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 108 000 EUR
    1200 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Толстой
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РИЪЛНЮХОУМ
град София, жк.Надежда бл.172
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от РИЪЛНЮХОУМ
Продава Парцел 17 600 EUR

гр. Божурище, област София
Продава Къща 37 500 EUR

гр. Роман, област Враца
Продава Магазин 57 990 EUR

град София, Свобода
Продава 3-стаен 106 000 EUR

град Перник, Център
Продава Къща 120 000 EUR

град София, Орландовци
Подобни обяви
Продава 3-стаен 108 000 EUR

град София, Толстой
Продава 3-стаен 133 500 EUR

град София, Толстой
Продава 3-стаен 145 000 EUR

град София, Толстой
Продава 3-стаен 118 000 EUR

град София, Толстой
Продава 3-стаен 89 900 EUR

град София, Толстой